|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οσες φορες φυτεψα egeria,το φυτεμενο (μονο) κομματι σαπιζε και την εβρισκα στον αφρο,μικρο το κακο.την βαζεις παραδιπλα.
Δεν αναπτυσει ριζικο συστημα παρα μονο πεταει ριζιδια,τωρα αν σεμενα ετυχε η απλα ειμαι ασχετος (που ειμαι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο να φουντωσουν και τα φυτα Γιωργο!
![]() Με τον ανανα , συμφωνω με τον Σταυρο , αλλα γουστα ειναι αυτα... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() από τη στιγμή που δεν επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία του ενυδρείου, η εμφάνιση είναι υποκειμενικό θέμα. σε κάθε περίπτωση όμως, είναι ένα διακοσμητικό που εύκολα καλύπτεται με μια moss αργότερα. ελπίζω να τα δω να "πιάνουν" σύντομα ώστε να συνεχίσω με την δεύτερη παρτίδα ![]() ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
στο σχόλιο #23 χρησιμοποιώ ειρωνικά χαμογελάκια δίπλα από το "ανανάς" κ στο #25 εξηγώ τον λόγο που θα μπει στο ενυδρείο. με την απάντηση #28 δεν δίνεις καμία χρήσιμη πληροφορία για τα φυτά κ απλά μου λες με δεικτικό τρόπο ότι είναι ψεύτικο το ψεύτικο διακοσμητικό που διάλεξε ο γιος μου. ίσως θα έπρεπε τελικά απλά να αδιαφορήσω κ να μη σου απαντήσω ![]() ------------------------- σήμερα το πρωί, 10 ώρες αφού είχε σβήσει το φως το ενυδρείου, παρατήρησα ότι τα φυτά είχανε "μαραζώσει" κ είχαν ρίξει τις κορυφές τους. με το που άναψε η λάμπα, άρχισαν να ανεβαίνουν πάλι κ να γυρνάνε τις κορυφές προς το φως. είναι φυσιολογικό αυτό ? φταίει ο φωτισμός ? από χθες έχω κατεβάσει την θερμοκρασία 1 βαθμό (26-27) κ λέω να προσθέσω ακόμη μία λάμπα σήμερα μιας κ η υπάρχουσα είναι μάλλον ανεπαρκής. ------------------------- μόλις έσβησε ο φωτισμός "έπεσαν" πάλι οι κορυφές ... είναι φυσιολογικό αυτό ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GN_AZ : 22-03-16 στις 21:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν ειμαι του φυτου..
Πιστευω πως ειναι φυσιολογικο ,το εχω παρατηρησει κι εγω σε καποια ειδη φυτων.. |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως λεει και ο Γιαννης ειναι φυσιολογικο αυτο και δειχνει οτι το φυτο ειναι ''ζωντανο''. ,
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή στο φυτεμένο μου 60lt | giannisaek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 23 | 12-12-10 12:51 |
Παρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 10-03-09 19:08 |
ΞΑΝΑΠαρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 03-07-08 14:21 |
Ανθεκτικά γατόψαρα | bessy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 17-01-08 13:44 |
Ανθεκτικά ψάρια | Λιβέρης Σταύρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-12-07 10:40 |