|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη άν βρείς Λύση και την κάνεις με τζάμι θα χαρώ πολύ γαιτί μετά θα ξέρω και εγω τι να κάνω
![]() Θα αξίζει πάντως τον κόπο να γίνει με "παράθυρο" μπροστά γιατι πιστεύω αλλιώς θα "χαθεί" κάτω απο την σκάλα . Θα το ψάξω και εγώ λίγο τις επόμενες μέρες να βρούμε μια Λύση που να αξίζει να υλοποιηθεί ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶στα να πάνε Γιάννη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θα βρούμε λύση για το παράθυρο που θα μας πάει ??? Θα ρωτήσω και εγώ .
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλώ
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καμπως ετσι μας βγηκε το σχεδιο μαλλον θα γινει με λαινερ να εχω το κεφαλι μου ησυχο..οι διαστασεις του τζαμιου ειναι 50 χ100.θα γινει μια πατουρα εσωτερικα για να ακουμπισει το τζαμι 12αρι μαλλον(θα το δω..) θα κοιταξω μηπως βρω το διπλο με την μεμβρανη στη μεση
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μόνο πρόβλημα ίσως είναι να κολλήσεις το τζάμι επάνω στο λαίνερ.
Τζάμι βάλε 10αρι, δεν έχει πρόβλημα, εχω 10αρι σε 1,20 Χ 50 σε ξύλινο, είναι μια χαρά
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πειτε μου καμια ιδεα για αφρικανικο | giorgos afriki | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 18-07-14 16:06 |
εχετε καμια ιδεα για φοντο???? | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 30-05-12 00:02 |
λαμπες T8-καμια ιδεα? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 03-03-10 11:28 |
εχετε καμια ιδεα για φωτισμο? | Singha | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-10-09 21:08 |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |