|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν πολλά LED φωτιστικά στην αγορά, άπλα δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι πλέον εύκολο μπορείς να φτιάξεις φωτιστικό ιδιοκατασκευή, και ειδικά σε ενυδρείο χωρίς καπάκι που δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα υγρασίας, όπως πχ με ενα αλουμινένιο Π και να προσαρμόσεις 2 ποδαράκια να στηρίζεται στα τζάμια του ενυδρείου, ακόμα ίσως και με πλεξιγκλάς
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα φιλε μου! Εγω πηρα αυτο το φωτιστικο που βγαινει σε 6500Κ και 8500Κ και ειναι πολυ ομορφο και οικονομικο.Αν δεν σε φτανουν τα 6W για γκαζονακι μπορεις να βαλεις δυο διπλα διπλα. http://www.zoofast.gr/aquaelphotismo...w-p-30936.html
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσαρμογή νεων ψαριων & διοξειδιο. | johnreta | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 20-11-15 15:01 |
προσθεση νεων ειδων σε 110L-ερωτηση | redman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-03-14 01:20 |
echinodorus-κλαδεμα νεων φυτων.τι και πως? | Μικρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 01-08-08 20:56 |
Αναγνωριση Νεων Ενοικων... | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-12-05 12:08 |