|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο το ενυδρείο σου,ακόμα και χωρίς το λεντ φωτιστικό,πάει πολύ καλά.Μπράβο σου και να το χαίρεσαι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() με εχει πάρει από κατω λιγο αλλα τι να κανω περιμένουμε φιλε την κινεζα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ρεεφ ειναι ενα δυσκολο και της υπομονης ταξιδι... απλα εσενα στο εδειξε απο νωρις... υπομονη φιλε... τα καλητερα ερχονται.... και για να μην νομιζεις πως εισαι μονος.... κι εγω περιμενω τα κομματια για τους ριακτορες... και ειναι και απο Ελλαδα... χαχαχαχαχαχαχ ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- καλησπέρα παιδια!πριν από λιγο εκανα μετρήσεις μετα από 4 μερες! αλατοτητα 1,026 αμμωνια 0 νο2 0 νο3 4 φωσφορικα 0 πχ 7,7 κχ 7,0 απο 7,3 ασβεστιο 430 απο 450 μαγνησιο 1440 απο 1430 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 19-03-16 στις 21:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα μετρισεις ειναι Νικο συνεχισε ετσι και θα κανεις τον Σακη να φαει την σκονη σου!! χαχαχααχαχα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ανέβασε ένα κλικ τον ριακτορα Νίκο.
Οι κατανάλωσης ανεβαίνουν άρα πάει καλά. ... το θέμα με το φωτιστικό είναι λίγο χρονοβόρο αλλά μην σε ρίχνει. Εγώ περίμενα την Κινέζα και δεν βίζα κάν φωτιστικό στο ενυδρείο. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους....... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εχω πολλα ψωμια και πολλες "κοραλοωρες" ακομα για να τον πλησιασω.... ![]() ------------------------- Παράθεση:
σακη υπομονή κανω οπως ολοι μας απλά καμια φορά τα λεω για να ξεσκαω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 20-03-16 στις 09:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:16 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14 (0 μέλη και 14 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |