|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Τι να πω...με έχουν προλάβει τα άλλα παιδιά. Ανυπομονώ να το δω ολοκληρωμένο... λογικά αύριο το πρωί ![]() ![]() ![]() Με φωτισμό τι έχεις στο νου? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή Νίκο !! ,από εξοπλισμό με τι θα παίξεις σε αυτό ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!φτανοντας σιγά σιγά
![]() το κανω αυτό(και εδώ είναι το πείραμα που θα κανω)γιατί θελω οι δυο σωλήνες στο γώνιασμα τους και η εκτόνωση του αερα στο κατέβασμα για το σαμπ να γίνεται από την εξωτερικη μεριά του τοίχου,ετσι πιστευω ότι θα μηδενιστεί ο ηχος της ανακύκλωσης του νερου στο υπνοδωμάτιο! ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- η επόμενη φαση του Project αφορά τον εξοπλισμο και έχουμε και λεμε: αντλία επιστροφής εχω μια jebao 3000 στο κουτι της παράγγειλα 2 jebao rw 8 σκιμμερ θα παραγγείλω ένα coral BOX d500 αυτόματη αναπλ/ση εχω και θα παρω έναν ελ.θερμακρασιας και ένα θερμοστατη scego tit 300w τωρα φωτιστικο θα κανω μετατροπή εσωτερικά στο υπάρχον και θα του περασω 4 τ5.αργοτερα βλέπουμε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 17-03-16 στις 23:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και ρεφρεκτομετρο θες.παρε απο εξωτερικο εδω ειναι πανακριβοι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουπς δεν ηξερα δεν ρωταγα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- εσένα μην σου ξεφύγει τιποτα?σαν την κακια πεθερά πετάγεσαι ![]() χαχαχα γεια σου φιλε λεων ![]() ------------------------- δεν πειραζει φιλε odin!δικο μου λαθος είναι που δεν ειπα ότι εχω ρεφρακτομετρο............. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 18-03-16 στις 23:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε λιγο περιμενω νινταλ να ερθει
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν θες τρυπα στον τοιχο , σφυρα ειμαι ειδικός πλεον...
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
μιχαλη οπως προείπα εχω εμπνευστεί απο την κατασκευή σου με το σαμπ μπαλκονατο
![]() τωρα περιμένω νινταλ να μου δωσει διαστάσεις σωλήνων για να ανοίξω τρυπα στον τοιχο! ![]() ευχαριστώ πάντως! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ να δω πότε θα έρθω για καφεδάρα Νίκο !
|
|
||||
|
||||
![]()
μακάρι σακη!εχεις ανοιχτή πρόσκληση οικογενειακός σε περιμένω να σας φιλοξενήσω!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |