|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Και καμια κατεψυγμενη (π.χ.artemia, daphnia), περα απο grindal (που τη θεωρω ισως οτι καλυτερο μπορεις να τους δωσεις), θα ηταν καλη παρεμβαση. Τα flakes ειναι καλα για μερικες φορες, δεν ειναι ποιοτικες τροφες για σαρκοφαγα ψαρια ως μονιμη διατροφη.
__________________
|
#2
|
|||
|
|||
![]()
Για grindal πρέπει να ψάξω να βρω μπόλι η πουλάνε και σε pet shop??
Τώρα δίνω την ocean mutririon cichlid omni flakes ποια ακόμα να πάρω?? |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Grindal ή βρίσκεις μπόλι ή αγοράζεις καλλιέργεια http://www.feeders.gr/product/grindal-worms/
Για ξηρά τροφή εγώ προτείνω New Life Spectrum cichlid formula |
#5
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
Εδω θα βρεις. Αθηνα δεν ξερω. Προτιμησε 1-2 τροφες σε flakes (και μια φυτικη να παρεις-τη θελουν τα multies που και που), αλλα η βαση της διατροφης να ειναι πιο θρεπτικες, οπως αυτες που προταθηκαν παραπανω.
__________________
|
#7
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως θεωρω την ocean nutricion omni flakes την καλυτερη διατροφικα και την πιο πληρες τροφη για τα similis μου.Φυσικα ειναι καλο να εχουμε ποικιλια και η νεοεκκολαφθεισα αρτεμια ειναι ενας εξτρα μεζες αλλα γενικα δεν την αλλαζω,ειδικα για αυτα τα ψαρια.Και τα μικρα μεγαλωνουν αρκετα γρηγορα και σωστα χωρις δυσμορφιες κτλ αλλα και οι γονεις βγαζουν καμια 15 σε καθε γεννα ενω με αλλες τροφες με τις ιδιες θερμοκρασιες κτλ δεν ειχα την ιδια αναπτυξη.Και την θερωρω πληρης και σωστη γιατι δεν εχω και εντερικα προβλημματα,εχει και την πρασιναδα της μεσα.Η nls καλη αλλα πολυ μεγαλη για αυτα τα ψαρια και ειδικα τα μωρα,θελει τριψιμο στο μπλεντερ,εκτος και αν βγαινει και σε πιο μικρη κοκκομετρια ή flakes και μου διαφευγει.
|
#8
|
||||
|
||||
![]()
Οσο καλη και να ειναι μια τροφη, θεωρω οτι καθε ψαρι θελει την ποικιλια του απο ποιοτικες τροφες.
__________________
|
#9
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.igna.gr/index.php/eshop/t...la-50-g-detail http://www.igna.gr/index.php/eshop/t...ula-75g-detail http://www.igna.gr/index.php/eshop/t...la-50-g-detail http://www.igna.gr/index.php/eshop/t...kes-90g-detail *δεν παίρνω ποσοστά από την NLS ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια με multi | poet | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 04-09-12 23:07 |
multi-guppy | poet | Tanganyika | 3 | 08-08-12 00:04 |
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ MULTI | spiros06 | Tanganyika | 2 | 01-11-10 00:44 |
SOS με multi | octania246 | Tanganyika | 8 | 12-04-08 07:57 |