|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλό αυτό το κόλπο για τα "Dither fish", δεν το ήξερα.
Πιστεύεις δηλαδή ότι ο κυρίαρχος αρσενικός θα σκοτώσει (αν την κάνει αυτός την δουλειά) και τη θηλυκιά ? (μα δεν θα θέλει να ζευγαρώσει ??? ![]() ------------------------- Καλημέρα σε όλους. Αφού η ομάδα των Demasoni δυστυχώς ξεκληρίστηκε (έχουν μείνει μόνο 2, και στην πρώτη ευκαιρία θα τα βγάλω και αυτά), έχω μείνει στο ενυδρείο με τα 5 “Cynotilapia Afra Jalo”, 3 μικρά “Labido” , και ελπίζω να βάλω και 2 Protomelas Taeniolatus. Ουσιαστικά θα μείνουν τα Afra & τα Protomelas. Τι άλλο θα μπορούσα να βάλω (με χρώμα, κίνηση, χαρακτήρα) και να ταιριάζει με αυτά τα 2 είδη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάμπρος.Τ : 17-03-16 στις 11:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα 2 Προτομέλας δεν αρκούν. Πρέπει να φτιάξεις χαρέμι 1+3/4 (στη Malawi κρατάνε τις φυσιολογικές συμπεριφορές-μη κοιτάς εμάς τους ανθρώπους ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι και αυτό μια σκέψη. Να τα κρατήσω και να μεγαλώσω την ομάδα τους.
Τα Protomelas σε αυτό το link http://www.malawicichlidhomepage.com...eniolatus.html που μου έστειλες εσύ Κλεόβουλε, αλλά και σε κάποια άλλα που έχω διαβάσει, γράφει μέσα ότι μπορείς να τα κρατήσεις και ζευγάρι. Για αυτό το είπα. ¶λλες επιλογές.... ??? Κλεόβουλε φίλε μου, θα άντεχες εσύ + 3 σύζυγοι στον ίδιο χώρο??? ![]() ![]() ![]() ![]() Εγώ πάντως, δεν με βλέπω να έβγαζα ούτε βδομάδα. Σαν τα καημένα τα Demasoni θα πήγαινα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχαχα.......
εσύ το πας φιρί - φιρί, έτσι και ανοίξουν κανένα site και διαβάσουν τίποτε post που έχουμε κάνει, να βρεθούμε ξαφνικά σε διπλανά κρεβάτια ....με τον γύψο ανάμεσα μας. ![]() ![]() Κάποια από τα είδη που μου έγραψες, έχουν κάθετες ρίγες (όπως τα Afra) και μου είχες γράψει πιο πριν ότι στο νερό τα ψάρια δεν βλέπουν μόνο χρώματα αλλά μπορεί να μπερδευτούν και με τις ρίγες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
-Εγώ φρόντισα να μη το ανοίγει
![]() ![]() ![]() -τα ψάρια που σου έγραψα είναι συμβατά (τα περλμουτ που έχουν ρίγες έχουν και διαφορετικό σωματότυπο) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 18-03-16 στις 08:33 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |