|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βαυτηκε η πλατη , σουλουποθηκαν λιγο οι σιληκονες και προχοραμε.. περιμενω Ακομα τον τροχο να κοψω τις αλουμινογωνιες , και εχω να κολησω ακομα το φωτιστικο ,το καπακι και τις ταπετσαριες
![]() ![]() DSC_0032.jpgDSC_0033.jpg
|
||||
|
||||
![]()
Τις αλουμινογωνιές κόψε τες με σιδηροπρίονο, με τροχό θα γίνουν χάλια, θα αφήσουν πολύ γρέζι
|
||||
|
||||
![]()
θα ξαξω και αν εχω ενταξει , σε ευχαριστω δεν το ηξερα αυτο.αλιως θα τις κοψω με τον τροχο και μετα θα τις λιμαρω..επισης εχω και σεγα αλλα δεν την εχω βολευτει πολυ, προτιμω τον τροχο..
|
||||
|
||||
![]()
και η σέγα θέλει προσοχή, ειδικά στα φάλτσα, με το σιδηροπρίονο κόβονται πολύ εύκολα , έχω κόψει πολλές, για αυτό σου το λέω
|
||||
|
||||
![]()
κοιταξα μολις, και δεν βρισκω μπροστα μου, οποτε με τον τροχο.. και εγω τα φαλτσα φοβαμαι, και ξερω πως εχεις δικιο μιας που εχεις πολυ εμπιρεια σε οτι αφορα τον τομεα diy,, απλα και εγω παλευω με οτι υπαρχει , και οσο γινεται πιο οικονομικα. θα βαλω οποτε ολη μου την τεχνη και θα προσπαθησω να τα κοψω με τον τροχο οσο πιο σωστα μπορω, και στην χειροτερη μετα θα μπει λιμα, και στην ακομα χειροτερη θα βαφτουν με μαυρη λαδομπογια, το σιγουρο ειναι πως στο επομενο ενυδρειο θα εχω προμηθευτει ολα τα απαραιτητα και θα εχω και εμπιρεια
|
||||
|
||||
![]()
μπηκαν γωνιες και ταπετσαριες φωτογραφια θα βαλω αυριο , πηρε μορφη επιτελους
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα Αποστολη με τα ωραια σου! ερωτηση κρίσεως... επειδη ειπες οτι ειναι εργοαστασιακο το ενυδρειο κ το φτιαχνεις απο την αρχη , ο πυθμενας , το κατω γυαλι δεν ειναι κατω? ειχε παλια φελιζολ? γιατι δεν καταλαβα ποιος ο λογος να βαλεις φελιζολ η αλλο υλικο ή γενικα να σου παρει μποσικα στο κεντρο? Αν το ξυλο δεν ειναι κανενα ψευτοξυλο , δεν θα στραβωσει , δεν θα παρει μποσικα κ ειδικα αν η βαση ειναι σωστη... αν το κατω γυαλι ειναι προσωπο με τα αλλα πλαινα (λογικα μπρος πισω) ποιος ο λογος να βαλεις υποστρωμα? ολη η πιεση του νερου θα το κατσει σαν βαρυδι πανω στο ξυλο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κολλημα Ενυδρειου 135χ60χ70 | grgargy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 09-01-15 16:13 |
Εφαγα κολλημα | diafana | ¶λλα ζώα | 18 | 15-05-11 18:50 |
ξεκολλημα τζαμιων | dimis_george | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 41 | 15-12-10 14:01 |
κολλημα ΖΒ | smernaros | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 10-07-08 19:03 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ | vagga | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-03-04 00:30 |