|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ανάλογα και το μέγεθος του χρυσόψαρου βέβαια, αλλά τα helena και τα melanoides δεν τα πειράζουν, μάλλον καταλαβαίνουν πως έχουν πολύ σκληρό κέλυφος, σε αντίθεση με τα physa και τα ramshorn που τα τσακίζουν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα αρπαζουν απο το "ποδι" που ηδη βρισκεται εξω απο το κελυφος. Μαλλον με το κρεας τους εχει κατι να κανει.
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Σπυρο έχω στα χρυσόψαρα melanoides και δεν τα αγγίζουν, λες και ξέρουν πως είναι σκληρά, όταν τους έριχνα physa τα τσακίζανε , και τα με τα ramshorn μέχρι που παραλίγο να πνιγεί ο Πάγκαλος ο μπουχέσας
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρα τα τρωνε αμασητα με το κελυφος!
mts ,ουτε σε εμενα (νομιζω) τα πειραζουν.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο στήσιμο του ενυδρείου | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-01-12 14:07 |
Αρχάρια reef ενυδρείου | joanna504 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 25-12-11 20:20 |
Στήσιμο ενυδρείου 2 | xristos2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-08-10 01:08 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |