|
|
|||
|
|||
![]()
Σε 50 λιτρα τα έχω τωρα .οκ λοιπον .Μολις γίνει η μετακόμιση θα επανέλθω
|
|
|||
|
|||
![]()
τι Ph έχεις τώρα ? σε νερό βρύσης τα έχεις ?
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ργησα λιγο φίλε μου.ph εχω 7,5 με kh 6 και gh 7 .επεξεργάζομαι το νερο στο βαρέλι αλλαγης με τύρφη και μέσα στο ενυδρειο βαζω catappa και alder cones .κατα τα άλλα νερο βρυσης αποχλωριομένο .
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραία τα Kuhli αλλά θέλουν αρκετά όξινο νερό. ανεβαίνουν καθόλου προς τα πάνω ή μόνο στο βυθό γυρνάνε ? οι τιμές στο ενυδρείο ποιες είναι ? με τα κουκουναράκια θολώνει αρκετά το νερό ? κ στα kuhli αρέσει να είναι πολλά μαζί οπότε μπορείς να βάλεις ένα - δύο ακόμη να γίνουν μια ωραία ομάδα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα kuhli οταν σβηνουν τα φώτα στήνουν γλέντι πανω κάτω σαν τρελά ,κυρίως εκεί που χτυπάει η ροή του φίλτρου .τιμές εγραψα πιο πανω σκληρότητες ,αμμωνία και νιτρώδη μηδενικά και νιτρικά γυρω στο 10-15 με θερμοκρασια 26c .
Το νερο κιτρινιζει αρκετά ,αλλά νομιζω ειναι απο τον συνδυασμό τυρφη-καταπα-κουκουναράκι . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια με αρλεκινους | Timekeeper | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 09-09-12 14:13 |
Τιγρακια με αρλεκινους? | skamanakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 30-12-10 15:40 |