|
|
||||
|
||||
![]()
Η τρόπικα προτείνει 2 αλλαγές την εβδομαδα 30% και πανω για τον πρωτο μήνα και χωρις λιπανση ,6ωρες φωτοπεριοδο και τα φώτα στο 0.5 watt/lt ,μετα το μήνα προτείνει λιπανση με καλιο ιχνοςτοιχεια μικρές δόσεις και σταδιακή αύξηση της φωτοπεριοδου , δεν υπαρχει πια λινκ το εχει κανει app στο play store και στο App Store.
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι κορυφη thanks
θα το τηρήσω κατά γράμμα και βλεπουμε ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πο περασε καιρός μακρια απο φυτεμένω πρέπει να παω να με δει γιατρρός.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παίδες εδώ και 12 μέρες που εστησα όλα πάνε καλά νομίζω.
Έχω τις 4 από τις 6 λαμπες ανοιχτές για 5 ώρες την μέρα και το co2 επισεις για 5 ώρες αλλά ξεκινάει μια ώρα πριν τα φώτα και σταματάει μια ώρα πριν πάλι από τα φώτα. αλαγες νερου κάθε 3 μέρες 70-80% και καθάρισμα τα τζάμια από μέσα με σφουγγαράκι. μέσα έχω καμία 10 άρια ramshorn μπλε που σήμερα είδα και αυγά στο τζάμι. Η μοςς στο δέντρο μεγαλώνει καλά μπορώ να πω και αρχίζει και φουντωνει. το γρασίδι έχει πετάξει παντού δρομείς και φυτρώνει γύρο γύρο από κει που ξεκίνησα το φύτεμα. δεν λυπαινω ακόμα μετά από κάνα 1,5 μήνα λογικά. γενικά πιστεύω να είμαι σε καλό δρόμο φώτο θα σας βάλω στις 2 όταν ανάψουν οι λάμπες. ευχαριστω για την βοήθεια σας ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν δείτε το γρασίδι έχει βγάλει δρόμεις παντού
και όσο είναι τα φώτα ανοιχτά υπάρχει πάρα πολύ pearling τότε το βλέπω δλδ. το co2 πρέπει να έχω τέλεια διάχυση γιατί από την έξοδο του φίλτρου δεν βλέπω ούτε φυσαλιδιτσα πλέον. και το drop checker είναι καταπράσινο. πως το βλέπετε? Καλά πάει?
|
||||
|
||||
![]()
καλα παει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εκει στον λοφισκο τι σκεφτεσαι να βαλεις;για πλατη;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
στο λοφίσκο έχω αλάξεις λίγο τα καλαμάκια με πλαστικό πλέγμα.
Έχω φτιάξει δεντράκια με το πλέγμα και μέσα έχω βάλει μοςς να μεγαλώσει και να γίνει δέντρο. ταμπλέτες έχω βάλει όταν γεμησα δεν ξανά έβαλα. να ξαναβάλω? πρέπει? σε κάνα μήνα θα ξεκινήσω λίπανση όπως μου είπατε και διάβασα. για την ώρα δεν θα βάλω άλλο φυτό το μόνο που πρόσθεσα είναι λίγη πίστια και λευκοκεφαλο για να αποφύγω τις αλγες. Παντός άλγη εδώ και 12 μέρες δεν έχω ούτε για δειγμα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκίνημα στα 120 λίτρα με "ουράνια τόξα" | gkginol | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 3 | 20-01-12 17:38 |
στησιμο φυτεμενου | ραφαηλ10 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-09-10 17:04 |
30 λίτρα-αποριες για νεο ξεκίνημα | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 19-07-10 17:27 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΜΕ LED | stelios_ant | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-04-10 14:15 |
Νέο ξεκίνημα 120 λίτρα | kalaxan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 02-10-09 23:02 |