|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η Υγρασία σου εμφανίστηκε στην κόντρα και οχι σε άλλο σημείο έτσι?
Καλό θα ήταν να έβαζες και μια φωτογραφία αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Στο σημείο όπου υπάρχει η σιλικόνη κατα πάσα πιθανότητα ειχε δημιουργήσει φουσκάλα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη silveraro : 13-12-05 στις 10:50 |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτό το σημείο δεν βλέπω να υπάρει κίνδυνος
Εφόσον το κάθετο τζάμι ειναι σωστά κολλημένος και ειναι μόνον στην κόντρα. Ομως καλού κακού θα περιμένουμε φωτογραφία. |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτηκα το εξής : Εάν κολλήσω στο σημείο αυτό που έχω το πρόβλημα ακριβώς απο πάνω απο την ήδη υπάρχουσα κόντρα άλλη μια, θα έχω πρόβλημα? Επίσης αλλη μια ερώτηση είναι η εξής : υπάρχει περίπτωση να ξεκολήσει το μεγάλο κομμάτι τζαμιού (220 Χ 65) κάποια στιγμή λόγω του νερού που λογικά υπάρχει μεταξύ πάτου και κόντρας? Έχω προβληματιστεί πολλή για το όλο θέμα, τόσο που σκέφτομαι να το ξανα φτιάξω απο την αρχή...Πληζ χελπ...Ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πανω εχεις βάλει κοντρες?
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=yannis]Καλητερα να κολλησεις 2η κοντρα διπλα στην υπαρχουσα με το προβλημα.
Πανω εχεις βάλει κοντρες?[/QUOTE Εννοείς να κολλήσω δεύτερη κόντρα μεταξύ πάτου και πρώτης κόντρας? Μήπως είναι καλύτερα να κολλήσω μια κόντρα ίσου μήκους και πλάτους ακριβώς δίπλα στην πρώτη και κατόπιν άλλη μια ίδιου μήκους και διπλάσιου πλάτους για να καλύψει και τις δύο (παλιά και καινούργια)??? Εάν το αφήσω έτσι χωρίς να κάνω καμμία ενέργεια υπάρχει πρόβλημα? Δεν θα εμφανιζόταν το πρόβλημα στις 3 εβδομάδες που έκανα πλήρη πλήρωση του νερού στο ενυδρείο για δοκιμή της στεγανότητας? Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα στο μέλλον απο την προβληματική αυτή κόλληση στο μεμωνομένο σημείο της κόντρας του πάτου? Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
αγαπητε silvararo θα προτημουσα να ανεβασεισ μια φωτο.θα ειναι πολυ καλυτερα βλεπωντασ την οι εμπειροι να δουν ακριβωσ το προβλημα σου και να σε βοηθησουν.
φιλικα πετροσ
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=silveraro]
Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |