|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ δυσκολα Κυριακη..μην αγχωνεσαι, δεν θα γεμισεις..
Μακαρι να γεμισεις , μας τα βαζεις στο καραβι και τα υπολλοιπα ειναι δικη μας δουλεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
χαιρομαι για τις απαντησεις, με βγαζετε απο το διλλημα. ξεκιναω με καθαρισμα, αλλαγες στη διακοσμηση και παω για συννεφακια (μα τι ωραιο ονομα!!!) καλημερα σε ολους
![]() ------------------------- νεα απορια: εχω ενα zebra και αρκετα ramshorn. τι θα γινει με αυτα; θα μπορεσουν να προσαρμοστουν στις νεες συνθηκες, ή θα τα χασω; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kiriaki : 07-03-16 στις 16:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα θα μπορεσουν..
Νεες συνθηκες τι εννοεις; εβαζες τυρφη; η για θερμοκρασια μονο; με το ζεμπρα περιοριζεσαι λιγο ,γιατι δεν θελει κατω απο 20 βαθμους. Το χειμωνα δλδ ισως χρειαστεις θερμαντηρα. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι, για τη θερμκοκρασια λεω. με το μονομαχο το ειχα στους 28, θα πρεπει να το κατεβασω σταδιακα στους 20; τα "συννεφακια" ειναι ενταξει στους 20; ειναι ωραιο το ζεβρακι μου, θα ηθελα να το κρατησω. ασε που πετυχα και αρσενικο και δεν εχω αυγα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τα συννεφάκια το όριο θερμοκρασιών είναι από 14 έως 24. δηλαδή το Χειμώνα αν η θερμοκρασία στο σπίτι δεν πέφτει κάτω από τους 20 δεν θες θερμαντήρα, αλλιώς θα βάλεις έναν μόνο για το σαλιγκάρι, τα συννεφάκια δεν έχουν πρόβλημα. Το καλοκαίρι όμως θα βάλεις ανεμιστηράκι και με τις πολλές ζέστες για λίγες ημέρες να μην ανέβει πάνω από 26-27.
Τα έχω στη ταράτσα και το Χειμώνα άφησα τη θερμοκρασία να πέσει μέχρι και τους 14,5, το καλοκαίρι τα κρατάω στους 24-25 αλλά με τις μεγάλες ζέστες έχει φτάσει και 28 για κανα 2-3 ημέρες τα μεσημέρια. Δες τα εδώ να πάρεις καμιά ιδέα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81896&page=6 ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πανεμορφο το ενυδρειο σου τακη, σωστη ζουγκλα. ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι παει με τα 3 τιγρακια μου? | andreas120 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 16-02-11 17:55 |
δεν παει καλα... | zapatas | Bettas | 15 | 28-09-10 01:42 |
τι παει στραβα? | LunaDark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 21-09-09 09:42 |
παει.. | sotos+ramona | Bettas | 4 | 04-11-08 22:22 |
ΠΑΕΙ ΤΟ 120ΛΙΤΡΟ | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 08-03-08 23:26 |