|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ανησυχώ για τις θερμοκρασίες. θα πρέπει να τα βάζω στο ψυγείο το καλοκαίρι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω τα ιδια ψαρια απο το στησιμο του ενυδρειου. Τρια χρονια σχεδον. Με ανεμιστηρακια το καλοκαιρι τα ψαρια αντεχουν για 2 μηνες θερμοκρασιες υψηλοτερες.
|
|||
|
|||
![]()
βρήκα κ αυτά που έψαχνα στο κατάστημα που μου είπες
![]() για τα περισσότερα ψάρια θα χρειαστώ ανεμιστήρες καλό θα ήταν όμως να έχουν κ τα ψαράκια λίγες ανοχές. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα πιο ζεστα καλοκαιρια στη ζωη μου ,τα περασα στη Λαρισα..
Ανεμιστηρακια θελεις οπωσδηποτε.. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν παλεύεται ο κάμπος το καλοκαίρι ...
τα erythromicron τι ακριβώς θα τα ταΐζω που μπερδεύτηκα ??? πρέπει να αρχίσω κ καλλιέργεια από artemia ????? |
|
||||
|
||||
![]()
Grindal πιο ευκολο.
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος απο grindal ,υπαρχουν κι ετοιμες κατεψυγμενες τροφες...
Και καποια flakes συμπληρωματικα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα κρατάω σε εξωτερικό ενυδρείο που το καλοκαίρι χτυπάει εξωτερική θερμοκρασία και 36 βαθμούς, αλλά έχω 2 120αρια ανεμιστηράκια αλλά και τακτικά αναπλήρωση
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
με τις μετρήσεις που έχω τώρα μπορείς να μου πεις τι να κάνω ? η αμμωνία έπεσε από το +4 στο 1,5 αλλά σύμφωνα με την Aquili ούτε ίχνος από NO2, NO3 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γίνεται να μειωθεί η αμμωνία και να μην ανεβουν τα ΝΟ2 ή ΝΟ3
μπορεις να κανεις μετρήσεις αλλού ;
|
|||
|
|||
![]()
κ εγώ γι'αυτό αναρωτιέμαι. είτε κάτι πάει στραβά με τα τεστ. είτε κάνω λάθος στην "ανάγνωση" του τεστ της αμμωνίας.
που αλλού να κάνω μετρήσεις ? |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου κάνει μετρήσεις κάποιος άλλος
|
|||
|
|||
![]()
60lt ενυδρείο κ αμμωνία από φαρμακείο 30%. έπρεπε να βάλω 1ml για να πιάσω τα 5ppm κ εγώ έβαλα 25 σταγόνες. το Σάββατο πρωί η πρώτη μέτρηση έδειξε πάνω από 4ppm. οι φωτογραφίες είναι από μετρήσεις που έκανα μόλις τώρα. εμένα μου φαίνεται για αμμωνία 1-2 κ νιτρώδη 0 κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω
|
|
|||
|
|||
![]()
εδώ κ τρεις μέρες έχω σταθερή κατανάλωση 1,5-2,5 ppm αμμωνίας κάθε 24ωρο.
νιτρώδη κ νιτρικά μου φαίνεται ότι είναι εκτός κλίμακας. θέλω πρώτα να τελειώσω τα φυτέματα κ μετά να τοποθετήσω ψαράκια. πως πρέπει να προχωρήσω ? χρειάζομαι αλλαγή ή απλά να κρατάω σταθερή την αμμωνία στα 2-3 ppm ??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο 60lt | billaras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 99 | 26-01-15 23:28 |
60lt ενυδρείο, αλλαγή | DaltonGR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-02-13 13:44 |
Αρχάριος.. Ενυδρείο 60lt | sv2gfx | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 30-10-09 14:02 |