|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τι σιδηρο χρησιμοποιεις? γιατι για να το εχει η seachem καθε μερα χρειαζεται μαλλον.Εχω KH 8 ,Gh 11
|
|
||||
|
||||
![]()
Ριχνω DIY λιπασμα με μιγμα ιχνοστοιχειων που περιεχει και χηλικο σιδηρο σε μορφη ΕDTA. Επισης εαν εριξες φωσφορικα και σιδηρο πολυ πιθανο να αντιδρανε και αυτα μεταξυ τους και να θολωνει το νερο.
|
||||
|
||||
![]()
Φωσφορικα δεν εχω ριξει γιατι εχω παραγγηλει απο φαρμακειο enema.Αυριο θα το παρω
------------------------- Δηλαδη αμα συνεχισω με το iron seachem θα ειναι παντα θολο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 02-03-16 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν ειναι αυτος ο λογος που θολωνει το ενυδρειο καθε φορα ετσι θα ειναι. Επισης προτεινω στη λιπανση προγραμμα μια μερα τα ΝPK και εναλλαξ μικροστοιχεια. Μολις τελειωσουν αυτα που πηρες μπορεις να πας σε diy λυσεις. Εκτος και αν θες να κανεις πλουσια τη seachem.
|
||||
|
||||
![]()
Το εχω υποψη μου αυτο.Απλος ειπα να παρω την πρωτη εμπειρια με αυτα και μολις αρχισω να καταλαβαινω τις ελλειψεις,τι χρειαζομαι και σε τι ποσοτητα να παω σε diy.Ηδη αγορασα θεικο καλιο σε σκονη και θα το ξεκινησω μολις τελειωσει το potassium.
Μικροστοιχεια ειναι το Seachem traces? |
|
||||
|
||||
![]()
Micros ειναι απο τη seachem τα Τrace, Flourish comprehensive και Seachem Iron.
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως ειναι bacterial bloom?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |
Θόλωσε το νερό λόγω ανακατοσούρας του υποστρώματος | STAMATIA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-06-08 12:41 |
Το νερό θόλωσε... | _antonis_ | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 26-12-07 11:17 |