|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλά Πάνο και να χαρίζεις σε όσους χρειάζονται τις πλούσιες γνώσεις σου!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να συμφωνήσω σε όλα αυτά που λέει ο Πάνος. Νιώθω ακριβώς τα ίδια συναισθήματα.
Πάνο εύχομαι να συνεχίσεις έτσι. Η προσφορά όλων των μελών και ιδιαίτερα αυτών με ιδιαίτερες γνώσεις, είναι σημαντική για το χόμπι μας.
|
||||
|
||||
![]()
Να τα εκατοστησεις Πανο, και εγω νοιωθω την αναγκη να σε ευχαριστησω για την γνωση που προσφερες απλοχερα, αλλα και γιατι η παρουσια σου αποπνεει ΗΘΟΣ!
Και ως γνωστο γνωση χωρις ηθος ειναι ημιτελης προσφορα. Να εισαι παντα καλα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια πολλα Πανο!
Ευχαριστουμε για τις γνωσεις που μας προσφερεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία ολοι χαθηκαμε καποιες στιγμες. Είναι πολύ ωραιο όμως που ειμαστε και παλι εδώ μαζι. Αλλα και αν δεν ημασταν, οπως καποιοι αλλοι αγαπημενοι φιλοι, δε θα αλλαζε σε κατι αυτή η μακροχρονη πορεια.
Αφου εκανα και τον accnt να γραψει είμαι διπλα ενθουσιασμένος!! ![]() Να ειμαστε γεροι παιδια να τα λεμε για πολλα χρονια ακομη!! Σας ευχαριστω ολους!
|
||||
|
||||
![]()
να εισαι παντα καλα και να μας συμβουλευεις φιλε Πανο!!εισαι μεγαλη μορφη και χαρηκα που σε γνωρισα και απο κοντα,οπως και τα υπολοιπα παιδια φυσικα
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα Δέκα Αρνητικά ενός sump | nikman | Φίλτρανση | 34 | 15-09-11 23:08 |
Δέκα μέρες χωρίς φαγητό? | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-09-08 10:35 |
Δέκα μήνες μείον από την ζωή μου!!! | Celda | Bettas | 17 | 20-09-05 15:40 |