|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι , αυτο μπορει.. Εκανες σημερα αλλαγη;
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι την δευτερα εκανα.καθε δευτερα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε ,τοτε δεν ειναι απο την αλλαγη.
Δεν ξερω, δεν ειμαι και φυτεμενος.. Αλλα εμενα pearling μου φαινεται γιατι το βλεπω σε διαφορα σημεια.. |
|
||||
|
||||
![]()
Από Δευτέρα μέχρι σήμερα τότε είναι pearling, εκτος και αν έχεις αεραντλία που και πάλι δυσκολο να κολλήσανε φυσαλίδες απο αυτό
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα ειναι pearling απλα το κανει μονο η cuba.δεν εχω αεραντλία
|
|
||||
|
||||
![]()
τι αλλα φυτα εχεις? γενικοτερα το φαινομενο γινεται ευκολα αντιληπτο στα ταχειας αναπτυξης φυτα. στις ανουμπιες και τα Microsorium για παράδειγμα θα πρεπει να κοιτάξεις πολύ προσεκτικα και υπο γωνια για να δεις τις μικροσκοπικες φυσαλίδες στην επιφανεια των φυλλων. Μπορει να τις δει κανεις όμως.
|
||||
|
||||
![]()
εχω anubias 3 mia sessiflora kai alternathera rosafolia
|
|
||||
|
||||
![]()
ισως η κουμπα είναι σε πιο "ανοιχτο" σημειο κατω ακριβως από τις λαμπες και δεχεται περισσοτερο φως.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ludwigia pearling! | xNOVx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 25-05-15 00:52 |
cuba pearling | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-03-11 20:11 |
Πολύ Pearling! Αξιοπερίεργο; | Τηλέμαχος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 20-11-10 09:56 |
Φωτοσύνθεση (pearling) κάτω από τον Ήλιο | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 24-10-10 08:13 |
Pearling......? | ispyii | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 11-12-09 01:22 |