|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοσες αποριες σε αυτο το θεμα και τοσες συζητησεις μεταξυ μας γιατι δεν απανταει καποιο καταστημα.Μελη υπαρχουν εδω ας μιλησουν
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπαλληλοι ειναι πισω απο τα προφιλ κι οτι κι αν γραψουν 1ον αν θελουμε το δεχομαστε και 2ον οσοι δεν γραψουν τι θα σημαινει? Πως κανουν το εντελως αντιθετο ? Ασε εμας να φιλοσοφουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα αυτά ξέρετε πως λύνονται??? Αν το κατάστημα που πουλάει ζωντανά έχει ISO... και κρατάει ιχνιλασημότητα αυτών που εισάγει στο κατάστημά του!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως θα ηθελα οι σχεσεις μας με τους εμπορους ή τουλαχιστον με τα μελη μας εμπορους να ηταν φιλικες και σχεσεις εμπιστοσυνης.Λεμε συνεχεια ''μην ακους τον πετσοπα-ακου εμας".Γιατι? Ο πετσοπας που γραφτηκε στο forum το εκανε μονο για διαφημηση? Δεν θα ηταν καλο να συμμετειχαν σε καποιες συζητησεις και να μας συμβουλευαν? Εμεις προτεινουμε μεταξυ μας προιοντα τους,βαζουμε λινκ απο σελιδες τους δωρεαν διαφημηση.Θα μπορουσαν και αυτοι να εχουν πιο ζωντανη παρουσια εδω μεσα και απο αυτο θα βγαιναν πιο κερδισμενοι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασα ενδιαφέρουσες απαντήσεις και απόψεις επί του θέματος και ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα που συμμετείχαν και απάντησαν πολλά μέλη στην ερώτηση-απορία μου.Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα.
Οι πλειονότητα των καταστηματαρχών απ'ότι φαίνεται δε προσφέρει στα ψάρια το ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης αλλά δεν αποκλείω περιπτώσεις σαν κι'αυτή που ανέφερε η Artemisia. Παρ'όλα αυτά θα ήθελα και πληροφορίες από κάποιον πετσοπα. Είμαι σίγουρος ότι μερικοί απ'αυτούς θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην κουβέντα μας γνωρίζοντας ότι δε θα πέσουμε να τους φάμε αλλά θα γνωρίσουμε και την αλλη όψη του νομίσματος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω να γράψω πολύ καιρό στο forum, και ο λόγος είναι για να μην γίνει κατάχρηση της φιλοξενίας. Ευτυχώς ή δυστυχώς υπάρχει κάποιος περιορισμός στο τι μπορεί να γράψει ένα κατάστημα στο forum. Όσον αφορά τις συνθήκες στα ενυδρεία, τουλάχιστον στο δικό μου κατάστημα, κάθε ενυδρείο έχει τις δικές του συνθήκες. Πέρα ότι αυτό είναι το σωστό, όταν κάνεις εισαγωγές από εξωτερικό, αναγκάζεσαι να πάρεις μεγάλες ποσότητες. Αυτό σημαίνει ότι τα ψάρια θα τα έχεις αρκετό καιρό στο μαγαζί. Αν δεν έχεις τις σωστές συνθήκες και δεν τηρείς τους κανόνες προστασίας (ενυδρείο και απόχη, αλλαγές νερού κτλ) θα έχεις μεγάλες απώλειες και σε ψάρια και σε κόστος. Μιλάω πάντα για το δικό μου κατάστημα και όχι για το σύνολο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε ποιούς περιορισμούς αναφέρεσαι? Οι μόνοι που ισχύουν για τους επαγγελματίες είναι αυτοί http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=78546 |
|
||||
|
||||
![]()
Χαρηκα που ειδα μια απαντηση απο ενα καταστημα και οφειλω να ομολογησω πως μια φορα παρηγγειλα απο igna.gr και ειχα αριστη επικοινωνια και εξυπηρετηση απο τηλεφωνο που δεν την εχω βρει στα μαγαζια της Αθηνας που εχω παει και που συναναστρεφομαι προσωπο με προσωπο.Ειναι σωστος επαγγελματιας.
Δεν κανω διαφημηση-λεω πραγματικα γεγονοτα |
|
||||
|
||||
![]()
Ιγνάτιε - να θυμήσω σε όσους δεν το ξέρουν - πως εσύ ξεκίνησες ως χομπίστας και πως στην πορεία ίσως να εφτασες να γνωρίζεις περισσότερα από 10 ιχθυολόγοι - πετσοπαδες ταυτόχρονα!
Οταν κάνεις κάτι που αγαπας, συνηθως το κάνεις σωστά! Να γράφεις πιο συχνά ως χομπιστας ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Black Moly από πετσοπ | Sandrea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 05-03-12 23:59 |
Betta με Guppy στο πετσοπ? | Sandrea | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 15-12-11 22:11 |
ψαχνω πετσοπ/μαγαζι για λαμπες | Petran22 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 31-07-08 09:49 |