|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος Γιάννη ευχαριστούμε πολυ
![]() Τελικα πιο γερο πιο ειναι νοβοπαν osb ή mdf;
|
||||
|
||||
![]()
Το MDF.
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή δεν έχω πάρει ποτέ από εκεί, οι τιμές ανα τετραγωνικό ισχύουν και αν στα κόψουν; Π.χ. κόβουν 2 τ.μ τζάμι σε κομμάτια που θες και σου λένε " α κάνει 18,50 το τμ άρα χρωστάς 37 ευρώ; Δύσκολο! Αλλιώς πόσο πάει το κόψιμο;
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστουμε Γιαννη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε συ Γιάννη και για τον χρόνο και για το κόπο και κυριως για τη διάθεση να το μοιραστείς
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιάνναρε
![]() Δεν χρεώνουν κόψιμο και πληρώνεις μόνο τα τετραγωνικά που θα πάρεις, δεν χρεώνουν τα ρετάλια
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ χρησιμο θεμα, ευχαριστουμε που το μοιραστηκες.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστουμε Γιαννη για το χρονο σου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τοσο οσο λες, εδω και χρονια ωρυωμαι να φτιαξουν ολοι 100ρια-150ρια με 22 ευρω (τοσο μου στοιχισε εμενα το 160ρι και 26 η 28 το sump που χει ενα σωρω χωρισματα γιατι την ειχα τη σιλικονη. Οποιος δεν εχει βαζει 3-4 ευρω πανω)
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πηγα θεσ/νικη πριν κανα 2 χρονια για τζαμια στο leroy και ο τυπος δεν ηξερε να κοβει , χαλασε 3-4 κομματια και στο τελος μου ειπε δεν γινεται να κοπει το 6αρι, δεν μπορει.
Δεν μπορουσε να το κοψει ισια.. Εφυγα με αδεια χερια Ας το εχουν και 5 ευρω το τμ , τι να το κανω;; Τα θυμηθηκα και συγχιστηκα! |
|
||||
|
||||
![]()
ετυχε..εγω που πηγα με τον Redman στο leroy μας τα εκοψε πολυ καλα και πολυ γρηγορα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε ,τι να κανω , να ερθω Αθηνα για τζαμια;
Α!!! Εχει και στη Λαρισα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι, επεσες σε καποιον που δεν ηξερε. και εγω εδω το επαθα στην Πειραιως την δευτερη φορα που πηγα εκει, δεν τα ειχε κοψει καλα τα τζαμια που ηθελα. εξαρταται παντα απο τον υπαλληλο που δουλευει εκει. ενω την αλλη φορα, πετυχα αλλον, αυτος ηταν πολυ καλος. φανταζομαι και τα παιδια εδω που πανε συχνα στο Leroy Merlin θα το εχουν παρατηρησει, δεν ειναι παντα ο ιδιος υπαλληλος στο τμημα ξυλειας.
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιάννη!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση ξυλων | philip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 31-07-15 18:52 |
Πλύσιμο αμμου και ξυλων | alexteo | Δίσκοι | 11 | 15-07-14 21:25 |
ΤΙΜΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ | k@mik@zi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-02-08 22:36 |
O ring για Merlin | niar71 | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 19-12-06 13:50 |
ΚΑΦΕ ΘΟΛΟΥΡΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΞΥΛΩΝ | sakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 17-09-04 14:49 |