|
|||
|
|||
![]()
Ξαναχαιρετώ την παρέα .
Δεν έχω πληροφορίες ακόμα για το φίλτρο . Με την λογική οτι είναι γείτονας - ακριβώς απέναντι - δεν πιστεύω οτι θα μου δώσει κάτι τελείως μούφα . Σύμφωνα με τα λεγόμενα του είναι αρκετό για διπλάσια λίτρα νερού . Πιστεύω τουλάχιστον πως για κάποιο καιρό θα την κάνει την δουλειά του . Ίδωμεν Δεν πρόκειται να υπάρχει όμως καμιά εξέλιξη μέχρι τις 16/3 γιατί θα λείπω εκτός . Επειδή έχω αποφασίσει να το κάνω σωστά , πέρα τα του ενυδρείου , πρέπει να μεταφερθεί και το ρολόι της ΔΕΗ περίπου 50 πόντους πιο αριστερά . Κανονικά , αυτό το κάνει η ΔΕΗ αλλά πέρα απο τον χρόνο καθυστέρησης χρειάζεται και σχέδια και και και .... Όταν τοποθετηθεί το ενυδρείο στην θέση του και γεμίσει με νερό .. θα επανέλθω . Είμαι ήδη αποφασισμένος για πλάτη απο μαύρο ή γκρι χαρτόνι και χαλίκι στο ίδιο μέγεθος και χρώμα με αυτό που ήδη έχω . Θα χρειαστώ επιπλέον μια λάμπα , που χρειάζομαι τις απόψεις σας . Εν καιρώ , σκέφτομαι κανά λουλουδάκι . Ίσως γι'αυτό θα χρειαστώ 4-5cm ύψος χαλικιού??? απ'ότι διάβασα . Έτσι όπως το πάω θα γίνω ιχθυολόγος στο τέλος !!!! Παιδιά , σας ξανα-ματα-ευχαριστώ όλους |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|