|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη θα παρεξηγηθεί ο Κ. Λουκάς και θα του σπάσω το κεφάλι μετά
![]() Είναι και παρεξηγησιάρης ![]() ![]() Εγω να δεις πόσο πειραχτήρι είμαι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω να παρεξηγηθω Κ.τακη γτ???
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Πολυ spam επεσε αδερφια! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
3 μερα σημερα στην καραντινα το κοριτσι και το αγορι δειχνουν να πηγαινουν μια χαρα...ξεκαθαραψαν κιολας...σταθερη δοσολογικα μελαφιξ και φαγητο πρωτεινουχο για βοηθεια στην αναπλαση της ουρας...
Στο μεγαλο τωρα Μετρησεις τωρα που εκανα τα νιτρικα παραμενουν στο 5-10.. 5 μου κανουν για να ειμαι ειλικρινης στο φως της ημερας που το ειδα... Σκεφτομαι να κανω μια αλλαγη της ταξεως 220 λιτρα με την αναλογη προσθηκη αλατιου... Τι λετε?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρυπημένο πτερύγιο | lagkou | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 15 | 31-01-15 00:22 |
Λείπει πτερύγιο | vaggstef | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-10-14 17:27 |
Λευκή περιοχή κάτω απ'το πτερύγιο | VerigoCosta | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 20-03-13 19:58 |
Σχισμένο ουριαίο πτερύγιο. | agapanthos | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 14-11-10 18:47 |
Σαν κύστη στο πλαϊνό πτερύγιο | firemakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 29-10-06 10:04 |