|
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το καλό με τα κουνουπόψαρα είναι ότι δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Έχω ένα βαρέλι (80λτ-90λτ) με νούφαρο. Έβαλα 3 κουνουπόψαρα και τώρα έχουν πολλαπλασιαστεί και έχω χάσει το μέτρημα. Το μόνο που έχω μετανιώσει είναι ότι το δοχείο μου δεν έχει μεγάλη επιφάνεια και το ένα φύλλο υπερκαλύπτει το άλλο.
Τον πυθμένα τον έχω γεμίσει με χώμα. Θέλω όμως να το αντικαταστήσω με άμμο και να ακολουθήσω τις συμβουλές τις Artemisias ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Μπλε νούφαρο | mariand7 | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 06-06-11 07:29 |
Λιμνούλα στο μπαλκόνι | υδροχόος | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 29-09-08 09:15 |
Δεξαμενή στο μπαλκόνι... | Maverick | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 16-06-05 10:35 |