|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι αν εχεις 8 χρυσοψαρα ,θελεις 8 μετρα ενυδρειο
![]() Οχι βρε, εννοω αυτο που ειπε ο Γιωργος.. Δεν παει μετρο και ψαρι ,ειτε 1 εχεις ,ειτε 2,3,4 , το min μηκος ειναι το 1 μετρο , μην πω 1.20. Το ψαρι θεωρητικα μπορει να ξεπερασει και τους 30 ποντους, αλλα ακομα και 20 να φτασει , δεν ειναι για 60cm ενυδρειο, κυριως λογω ευζωιας και δευτερευοντος λογω οτι ειναι πολυ ρυπογονα ψαρια και στα 60 λιτρα η κατασταση μπορει να ξεφυγει ευκολα. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα είχα όλη τη ταράτσα ενυδρείο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σωστά σου λένε Αγγελική Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις από 1,20, και ο λόγος είναι από προσωπική εμπειρία. Το μεγάλο μου χρυσόψαρο τον Αύγουστο του 2014 ήταν 18-19 εκατοστά (με την ουρά) , και τώρα Φεβρουάριος του 2016 είναι 33 εκατοστά με την ουρά, αν μεγαλώσει και άλλο θα έχω πρόβλημα (όχι ότι τώρα είναι τέλεια σε 1,20 μήκος), είναι σαν να έχεις ένα ψάρι 3 εκατοστών σε ενυδρείο με 12 εκατοστά μήκος, αλλά και ακόμα χειρότερα, γιατί το μεγάλο ψάρι με μισή απλωτή έχει κουτουλήσει την απέναντι πλευρά ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τακη....πηρες φορα.1 μετρο ειπαμε.Τωρα πηγαμε στο 1,20.
Ενταξει....θα πουλησω το σπιτι θα αγοραςω μονοκατοικια να βαλω λιμνη στην αυλη. ![]() (Χιουμορ κανω) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 27-02-16 στις 15:04 |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινα και με 80cm , ας μεγαλωσει το ψαρι (δεν ξερουμε και ποσο θα παει) και θα το δεις μονη σου αν του ειναι αρκετο τα επομενα χρονια
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγγελική δες τα χρυσόψαρα που έχουμε και θα καταλάβεις
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=90157 Και υπόψη, δεν είμαστε κάτι το διαφορετικό από ότι είσαι και εσύ, απλοί χομπίστες είμαστε και εμείς και προσωπικά ξεκίνησα πολύ χειρότερα από εσένα, 10 χρυσόψαρα σε 55 λίτρα + "γλύφτες" κλπ. ![]() Για αυτό σου λέμε κάποιες λεπτομέρειες που ίσως σου φαίνονται υπερβολικές, που όμως πρώτα από όλα είναι για εσένα για να μη γίνεις δέσμια του ενυδρείου αλλά και για τα ψάρια σου, για να τα χαίρεσαι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα και ποιο πολλά χρόνια, αν είναι δυνατόν το προσδόκιμο της ζωής τους (που στα χρυσόψαρα είναι θέμα, όπως είπες και εσύ θα τους αφήσουμε και διαθήκη ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και εγω έχω γάτες μην φοβάσαι δεν τα πειράζουν ![]() Με το καλό να στήσεις το ενυδρείο σου κορίτσι ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω ολους.Λοιπον οταν το στησω θα σας στειλω φωτο να με καμαρωσετε
![]() Λογω υψηλου budget δεν θα γινει αμεσα....σημερα αυριο....αλλαα μεχρι το Μαρτη...νομιζω οτι θα εχω ξεκινησει. Ααα και οποιος εχει common ....εχω μια μικρη που ολοοο γενναει!χα χα χαα.Μα....ποσα γεννανε επιτελους;; Ευχαριστω πολυυυ ολους!!!! PS :αναμενω το ενυδρειο 1 μετρου απο την φιλη να τα βρουμε στην τιμη και ξεκιναωωωωωωω ------------------------- Αχ βρε Τακη,,,,πληγωνομαι....που το ταλαιωρησα το ψαρακι χωρις να ξερω....τωρα που βλεπω τα δικα σας. Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αγγελικη Καν : 23-02-16 στις 17:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο..
Μεχρι τοτε συχνες και σωστες αλλαγες νερου. Παντα με αντιχλωριο και παντα ιδια θερμοκρασια νερου αλλαγης και ενυδρειου |
|
|||
|
|||
![]()
Καθε Σαββατο κανω αλλαγη νερου.Βαζω απο την προηγουμενη μερα νερο να πιασει θερμοκρασια χωρου και αλλαζω αφου ελεγξω με το θερμομετρο.Μετα αντιχλωριο και το βραδακι μετραω με τα στικ την ποιοτητα του νερου.Σωστα;;;;;
Ευχαριστωωω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 27-02-16 στις 15:02 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυγα σκαλαριων σε Μπλε του Μεθυλενίου χωρις φιλτρο. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 25-09-16 18:10 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
Αυγα χωρις γονεις | panos84 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 29-11-07 18:20 |
αυγα χωρις ζευγαρι?! | jimfytakis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 07-11-07 18:34 |
μαλιστα μμμμμμμμμμμμμμμ ειχαμε δεν ειχαμε το κολησαμε το μικροβιο | kosa11 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 19-01-06 16:52 |