|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανω φυσικα.απλα εχω ξεκαθαρισει εδω και 13 χρονια οτι στο σπιτι παντα θα υπαρχει ενυδρειο.οπως επισης εχω δεχτει το γεγονος οτι παντα στο σπιτι θα υπαρχουν καθε ειδους τσαντες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Έτσι είναι υπάρχει μια "μοιρασιά"...........θέλεις κάτι θέλω κάτι!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα νομιζω οτι η γυναικα θα εχει παντα προβλημα οταν ασχολεισαι με πραγματα που δεν εχουν να κανουν με εκεινη οποτε δεν υπαρχη σωτηρια η γρινια ειναι μονοδρομος.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, βρήκα την ευκαιρεία που περίμενα (η γυναίκα στη δουλειά και εγω με άδεια στο σπίτι μόνος
![]() Εβαλα καφεδάκι και ξεκίνησα από το πρωί αλλαγές στο ενυδρείο. Έβαλα το νέο 2ο φίλτρο, σύνδεσα επιτέλους τον STC (που είσαι δάσκαλε Τάκη να καμαρώσεις? που μου μίλαγες για τον STC και τις συνδέσεις του και εγώ σου λεγα δεν είναι για μενα αυτά). Εβαλα ηχομόνωση στα ντουλάπια που έχω τα 2 φίλτρα για να μην τα ακούει και τα ακούω εγω μετά (το υλικό που περίσεψε σκέφτομαι να φτιάξω κάσκα ηχομόνωσης απο γκρίνια συζύγου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε δεν είναι ο STC και τίποτα το δύσκολο βρε Λάμπρο
![]() Ρύθμισες θερμοκρασίες κλπ ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παραπονεμενο θα με αφησεις παλι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη για εμένα που τα 'βλεπα από μακριά μου φαινότανε βουνό. Ναι ρύθμισα και θερμοκρασίες έκανα και τεστ όλα σούπερ. Φίλε μου Tyrinthos φωτογραφίες υπόσχομαι το Σ/Κ που θα έχω τελειώσει ολες τις αλλαγές.
Έβαλα και 2ο χρονοδιακόπτη και τώρα ανάβουν 4 ώρες το μπροστά ζευγάρι λάμπες και 4 ώρες το πίσω. Μια ελάχιστη προσομείωση της πορείας του ήλιου. Ανατάραξη επιφανείας πλέον στο φουλ με το 2ο φίλτρο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |