|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη η φωτο δεν είναι τόσο καθαρή
αν είναι σαν και αυτό ![]() θα σκάβει στο υπόστρωμα και θα το οξυγονώνει και θα σου καθαρίζει το βυθό από οτιδήποτε υπάρχει, πολλαπλασιάζεται βέβαια πολύ, αλλά προσωπικά τα έχω και τα θέλω στο ενυδρείο μου αν είναι σαν και αυτό ![]() τότε όλα τα σαλιγκάρια θα γίνουν μεζές, είναι ο δολοφόνος σαλιγκαριών, καθαρίζει και αυτό αλλά δεν αφήνει σαλιγκάρι για σαλιγκάρι κάπως έτσι δηλαδή ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τακη νομιζω ειναι σαν το τρίτο που τρώγεται απο το Helena !! Παντως στο σωμα τους ειναι ιδιο με αυτο που σας εδειξα πιο πανω !
|
|
||||
|
||||
![]()
τότε είναι melanoides
|
|||
|
|||
![]()
Τα βάζω άφοβα δηλαδή με ramshorn , guppies και πολλα φυτα ή θα έχει κάποιο απο τα τρια πρόβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλτο βρε, αφοβα
|
|||
|
|||
![]()
Οκ ευχαριστώ περιμενα το οκ σου γιατι ξέρεις απο σαλιγκαρια
![]() ------------------------- Τακη τα ramshorn εχουν περικυκλωσει τα δυο μελανοειδη , ειναι καμια 5-6 μικρα ramshorn Πανω στο ενα και καμια 10αρια στο αλλο να αρχισω να ανυσηχω ..... ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 22-02-16 στις 18:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση Σαλιγκαριού | haf_k | Σαλιγκάρια | 4 | 15-11-15 21:00 |
Αναγνώριση σαλιγκαριού | carvefish21 | Αναγνωρίσεις ειδών | 13 | 01-12-13 21:40 |
Αναγνώριση Σαλιγκαριού | mikrosaquaristas | Σαλιγκάρια | 7 | 29-05-11 23:17 |
Αναγνώριση σαλιγκαριού | sv2gfx | Σαλιγκάρια | 0 | 05-05-10 13:56 |
Αναγνώριση σαλιγκαριού | SOCRATIS | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 10-11-06 21:50 |