|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις μπολιασει το φιλτρο σου? Γιατι παιδευεσαι με τροφες?
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω !!
|
||||
|
||||
![]()
πασαλήματα έκανα
------------------------- το αφήνω ως έχει δλδ χωρίς τροφές, να ωριμάσει δλδ δλδ δλδ. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kompsognathous : 22-02-16 στις 01:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς τροφή δεν θα ωριμάσει ποτέ
χρειάζεται πηγή αμμωνίας για να δημιουργηθεί βιολογία, και μπόλι να έβαζες πάλι θα ήθελε τροφή ή αμμωνία, απλά η όλη διαδικασία θα εξελισσότανε πολύ πιο γρήγορα
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω σκουλικα nematodes στο τζαμι, θυμιζω βρισκομαι σε διαδικασια ωριμανσης.
Should I worry? Στο μεταξυ με τα κλαδεματα που εβαλα στο ενυδρειο μπηκαν και αβγα ramshorn τα οποια εκκολαφθηκαν παρ'ολο που τα νιτρωδη και νιτρικα ειναι στο θεο! |
|
||||
|
||||
![]()
Υστερα απο 15 μερες το ενδρειο παραμενει αστρωτο.
Μετραω αμμωνια λιγη Νιτρωδη 5mg/l Νιτρικα 50mg/l Εχω αλγη ελαφρως πανω στις επιφανειες, καφε χνουδι Αλλαξα 40% νερο πριν 4 μερες |
|
||||
|
||||
![]()
Για να έχεις νιτρικά, και μάλιστα τόσα πολλά δεν είναι άστρωτο, ίσως να μην ειναι καλά στρωμένο και αυτό ανάλογα με τη ποσότητα της αμμωνίας που υπάρχει.
Θυμισε μου, βάζεις τροφή ή αμμωνία ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Αν ομως η τροφη που ριχνω παραγει παραπανω αμμωνια απο αυτη που μπορει να στηριξει το φιλτρο;; φανταζομαι δεν θα μηδενισει..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kompsognathous : 25-02-16 στις 15:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νορμαλ πας
Θα μηδενισει υελειως η αμμωνια και μετα θα πεσουν και τα νιτρωδη
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Με 25lt καθαρά τι;;; | kostas ate | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-09-13 22:17 |
Nano Reef 25lt | haf_k | Nano Reef | 21 | 05-10-11 01:08 |
DIY έπιπλο για ενυδρείο 25lt... | jimz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 22-11-09 18:04 |
Κατασκευή 25lt? | DimmyF | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-06-05 01:31 |