|
|
||||
|
||||
![]()
Ωωωω ο punkis...
με το χαρεμακι του... θα κανει punkakia... Μικρα τσογλανακια που θα τραμπουκιζουν τα σαλιγκαρια. Να ξερεις Αρτου οτι το ονομα φερει μεγαλη κληρονομια. Θα αγαπηθειτε καργα. Κριμα το ειχα, που δεν του εφερα ταιρι να ξεδιπλωσει τα σερνικα του ενστικτα και που δεν εμεινα με Punkakii Jr. Ο δικος σου, δεν θα το εχει το παραπονο και εσυ θα δεις πολλα punkakia. ![]() Υπ οψιν - δυνατα στον χωρο που υπαρχει η λιμνη παιζεις μονο Clash/DK/Morrison και Hendrix. Απο την εμπειρια μου. Σε δεξαμενη με σκετο νερο - θα δεις λαρβα αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. Σε δεξαμενη που εχει μεσα χαλικι και κανα φυτακι ( κραταω στο μπαλκονι 10λιτρο ενυδρειο με χαλικι και micrathemum ) θα δεις λαρβα αρκετη για τρια ενυδρεια. Μπορει στο νερο να βρισκεις λιγα κομματια αλλα αν ανακατεψεις λιγο ελαφρα το χαλικι, θα γινει πολεμος. Βγαινουν απο παντου. Ο punkis τα γλεντια που εκανε για λαρβα δεν τα εκανε για αλλο φαγητο. Πωρωνοταν και εστηνε και καρτερι για να τις πιασει. Θεωρω οτι του εκανε καλο ακομα και αυτο. Το οτι ηταν ζωντανες και τις "κυνηγουσε". Να τα χαιρεσαι τα ζωακια σου Αρτου. Θα περασεις πολυ ωραια παρατηρωντας τα. |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαιρεσαι τα ζωακια σου Αρτου. Θα περασεις πολυ ωραια παρατηρωντας τα.[/QUOTE]
Μιχάλη μου , για σένα δεν έχω λόγια το ξέρεις ![]() ![]() ![]() Μην πάς να μου την κοπανήσεις εεεε περιμένω κάτι απο σένα ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:24 |
|
||||
|
||||
![]()
Τι έγινε βρε παιδιά ???
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λεμε Punkis.. Τι δεν καταλαβαινεις???
Ομορφα πραματακια .. ομορφα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Εφτιαξε φωλιά, τι πιο φυσικό
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το περίμενα τόσο νωρίς
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Άντε, βίον ανθόσπαρτον
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε
![]() ![]() ![]() ![]() Πρέπει να κάνω κάτι τωρα ???
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:25 |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, να μη τον κοιτάς γιατί είναι ντροπαλός
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------- Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, η φύση ξέρει το δρόμο της ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |