|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Το έχω κάνει, για αυτό στο λέω, και τώρα ο Κώστας (tyrinthos) σκέφτεται να το κάνουμε έτσι, με πλεξι, ξύλινο ενυδρείο 2,5-3 μέτρα, επενδυμένο εσωτερικά με 3αρι πλεξι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ξύλα από που κ πόσο τα πήρες για την βάση εννοώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ξυλα συνολικά βγηκαν 109¤ με το κόψιμο, 12.4¤ το τριμετρο και ειναι πλανισνενα και εμποτισμενα.. Showood λεγεται το μαγαζι.. Απλα θελουν λιγο προσοχη γτ μου ετυχε ενα καδρονακι ελαφρως πετσικαρισμενο και το πηρα χαμπαρι αργα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πλεξι, 3αρι, χοντρικά έχει 25 Ευρώ το τετραγωνικό, και το χλωροφόρμιο 12-14 Ευρώ το λίτρο, αν βρεις, αλλιώς 30 Ευρώ το λίτρο ή 10-12 Ευρώ τα 100ml στον Σπακουρη.
Αυτο με τη ρητίνη και τη σιλικόνη πρέπει να το δεις, είναι σημαντικό. Τώρα για το πετσικαρισμένο ξύλο στη βάση δεν υπάρχει πρόβλημα, το ξύλο έρχεται. Εγώ την έφτιαξα με ξύλα από παλέτες ![]() Δες το δικό μου αν θες να πάρεις καμιά ιδέα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81174
|
||||
|
||||
![]()
Τακη το εχω διαβασει το δικο σου απο την πρωτη μερα.. Το ξερω οτι ερχονται τα ξυλα.. Την εφτιαξα με το ξυλο ετσι οπως ειναι και ειναι κομπλε... Απλα το ανεφερα γτ εχει λιγοτερο παιδεμα οταν το ξυλο ειναι αλφαδι. Οσο και για το πλεξι παλι απο οσα εχω διαβασει δεν εχει και την καλυτερη προσφυση με την σιλικονη..
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσφυση έχει, συγκόλληση δεν έχει καλή, αλλά στη περίπτωση μας το νερό σπρώχνει το τζάμι επάνω στο πλεξι και η σιλικόνη παίζει το ρόλο της φλάντζας.
Απο την άλλη, το 1ο καπάκι που έφτιαξα με πλεξι, κόλλησα τα κομμάτια με σιλικόνη, αυτά τα κομμάτια ακόμα δεν μπορώ να τα καθαρίσω από τη σιλικόνη, τα έχω για ρετάλια και είναι έτσι από το 2012, και όχι μέσα στο νερό, μέσα σε ένα ράφι στην αποθήκη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
κατασκευη νεου ενυδρείο 650 λιτρων | sllo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 11:14 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |