|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
η βαση αντεχει πολλα παραπανω λιτρα μην φοβασαι.
η δικια μου ξυλινη βαση στο 400λιτρο εχει τα μισα ξυλα και σε αριθμο και σε διαστασεις. μονο και μονο που εχεις βαλει και τα μεσαια καθετα ποδαρικα η βαση σου σηκωνει χωρις προβλημα και το διπλασιο βαρος. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή φίλε μου.
Η βάση αντέχει 2τονο, όχι μόνο 400 κιλά. Την εποξική ρητίνη δοκίμασε της να δεις τη ελαστικότητα έχει , σε άκαμπτο υλικό όπως το τσιμέντο την έχω δει, δεν την φοβάμαι, στο ξύλο και ειδικά σε κόντρα-πλακέ που έχει μεγάλη ελαστικότητα δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί, για αυτό κάνε μια δοκιμή. Πάντως ωραία το ξεκινάς ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
https://www.aandreou.gr/index.php?op...=49&Itemid=560 Εδω αναφερει οτι εχει ανοχες... Πιο πολλες λεπτομεριες θα μαθω οταν επικοινωνησω μαζι τους.. Και σιγουρα θα κανω δοκιμη αλλου πρωτα αφου δεν εχω ξαναδουλεψει τετοιο υλικο... |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά βλέπουμε και μας μπαίνουν ιδέες smt041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Επισης δεν θα περαστει σκετη η εποξικη.. Για σιγουρια σε ραγισματα και για το κανω ακομα πιο ασφαλες σε γρατσουνιες η μικρα χτυπηματα θα εμποτιστει υαλουφασμα. Ουσιαστικα σκεφτομαι να δημιουργησω μια λεπτη 'δεξαμενη' απο ρητινη.
Μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικος και να κοστισει λιγο παραπανω αλλα δεν θελω να παιδευομαι στο μελλον.. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή Καλή .
αντε θα κάντε ξεχωριστο κλαμπ σιγά σιγά εσείς οι ξυλινοι ![]() καλή επιτυχία
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Το έχω κάνει, για αυτό στο λέω, και τώρα ο Κώστας (tyrinthos) σκέφτεται να το κάνουμε έτσι, με πλεξι, ξύλινο ενυδρείο 2,5-3 μέτρα, επενδυμένο εσωτερικά με 3αρι πλεξι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
κατασκευη νεου ενυδρείο 650 λιτρων | sllo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 11:14 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |