|
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι , κριμα το φιλτρο
![]() Βρε , καπως επρεπε / πρεπει να το σηκωσεις .. Εφοσων ολα ειναι κρυμενα ,εγω θα το σηκωνα.. Τωρα το καλυψες βεβαια και αν το σηκωσεις θα φαινεται.. Εγω θα το σηκωνα παντως, με πια παλετα πχ , τουβλα, τσιμεντολιθους , κατι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκέφτηκα
![]() ![]() ![]() Κρίμα δεν πάει τέτοιο ΦΙΛΤΡΟ ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:21 |
|
||||
|
||||
![]()
Δουλεια θα κανει σιγουρα, δεν τιθεται τετοιο θεμα..
Απλα θα μπορουσες να κανεις αυτην τη δουλεια με diy τροπο με 10-20 ευρω.. Ετσι χανεις τα οφελη ενος εξ. φιλτρου. |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα καλά Γιάννη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:21 |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, τοτε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα όμορφα μου τα betta ήρθαν
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και τώρα φωτό το αγόρι μου ο Πάνκη (αφιερωμένο σε έναν φίλο μου ![]() Και τα κορίτσια του η blue , η grey και η petrol . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και το καινούριο σπίτι τους ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 26-06-16 στις 21:19 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |