|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν η φιλτρανση σου το σηκώνει πιστεύω είσαι μια χαρά,που λογικά δε θα έχεις θέμα,απλά την επόμενη φορά που θα κάνεις προσαρμογή στα καινούργια ψαράκια καλό είναι να έχεις κλειστά τα φώτα του ενυδρείου για να στρεσάρονται λιγότερο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() γενικα νομιζω πως εχω καλη φιλτρανση να φανταστεις το 306 του εχω χαμηλωσει τη ροη γιατι εκανε πολυ ρευμα. βεβαια ολα θα τα δειξουν οι μετρησεις θα αυξησω πολυ αργα τον πληθυσμο ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες |
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλώ ότι απορία έχεις εδώ είμαστε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις κανει καλη αρχη! Ωραια ριζα! Εγω προτεινω να βαλεις peacock goby!
|
||||
|
||||
![]()
Τα 20 αθερινοπουλα με 15 praecox ειναι μια χαρα.
Απο αποψη συμβατοτητας οι τετερντινες θα ηταν μια χαρα,δεν θα ενοχλούσαν κανεναν και δεν θα την ενοχλούσε κανεις. Απλα ειναι αργο ψαρι και δεν μπορει να ανταγωνιστει τα αλλα στην τροφη. Αυτο μπορουμε να το λυσουμε ομως. Αν σου αρεσει καντο.
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου και πολύ καλή επιλογή η Αυστραλία.Έχω μια ένσταση όμως,όσον αφορά τις preacox.Παρότι είναι πανέμορφα ψάρια,έχουν ενα θέμα....
Πεθαίνουν χωρίς λόγο...Ειλικρινά.Όσες φορές είχα,ποτέ δεν μπόρεσα να κρατήσω όλο τον πληθυσμό και δυστυχώς δεν ήμουν μόνο εγώ.Όσο και να το έψαξα,όσο και να έσπασα το κεφάλι μου,άκρη δεν βρηκα.Το μόνο που βρηκα ήταν και άλλες αναφορές,ίδιες με την δική μου.Ότι άλλη μελανοταινια έβαλα,είχα και αναπαραγωγες....και είχα και σπάνιες.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lake Victoria | imichal | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 0 | 14-04-13 12:55 |
Google underwater view, Heron Island , Australia. | sarpijk | Παραλία - Beach Bar | 1 | 11-04-13 02:36 |
Mountain lake | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 22 | 30-09-09 16:52 |
lake victoria | Hary | Malawi | 12 | 23-09-08 09:59 |