|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έλεγξε και τις τιμές στις οποίες ζουν τα ψάρια που θα πάρεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι και εγινε
![]() Εκανα μια καλη αλλαγη και προσθεσα και λιγο αλατι για αφρικανες γιατι τα ψαρια ηρθαν με αρκετα ψηλες τιμες και δεν θα τισ επιανα με τιποτα.... Προσαρμογη με ευλαβια σχεδον δυο ωρες και πλεον κολυμπανε στο ενυδρειο.... Προσθεσα και καμποσα κοχιλια που ειχα μαζεψει απο την θαλασσα... Δεν κρυφτηκαν καθολου στις πετρες και μεσα σε μια ωρα ξεκινησαν παιχνιδακια και κυνηγητο... Και τσιμπολογουσαν αλγη απο τα ξυλα ![]() ![]() Για πετρες και εγω οπτικα πιστευα οτι θελουν παραπανω αλλα βλεπω οτι δεν δινουν σημασια.... Οντωσ τα συγκεκριμενα απο οτι εχω δει πολλοι χομπιστες τα κρατουν με λιγες πετρες.... Στην πορεια θα δειξει και σιγουρα αν χρειαστει θα προσθεσω... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες!
Θέλουμε οφθαλμόλουτρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα !!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ όμορφα!!!!
Μηπως να εβαζες πιο θερμο φωτισμό να δουμε πιο εντονα χρωματα και στα ψάρια... νομιζω ειναι ψυχρός και ισως τα αδικεί... Αλλα βαλε και μια ολο το ενυδρείο!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Χαίρομαι που έπεσαν σε καλά χέρια!!! Εύχομαι να τα χαρείς και να τα μεγαλώσεις! Μικρή παρατήρηση, δεν ξέρω κατά πόσο οι ρίζες δε θα επηρεάσουν τις τιμές pH και KH. Φαίνονται πολύ ωραίες στο μάτι, αλλά νομίζω πως καλό θα ήταν να βγουν. Μόλις ηρεμήσουν θα βγάλεις και καλύτερες φωτογραφίες, ήδη έχουν αρχίσει να κιτρινίζουν στον κορμό
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tropheus ????? | kalafan | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 25-05-14 10:02 |
Tropheus Duboisi απο εκει που ξεκινησε το γεννος Tropheus | Zair | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 2 | 14-05-13 20:23 |
Tropheus Duboisi,Tropheus Bulu Point fotos | domresvanis | Tanganyika | 26 | 04-02-11 09:54 |
tropheus | ραφαηλ10 | Tanganyika | 12 | 23-07-10 17:59 |