|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Για το φίλτρο έχω μια απορία Ο Παναγιώτης , παραπάνω , με ρώτησε αν θα έχω πρόβλημα που θα δουλευει στο ίδιο επίπεδο με την λιμνούλα και δεν το είχα ψάξει ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι υψος εχει η λιμνη σου βρε μεχρι την επιφανεια του νερου?
![]() πχ εμενα το ενυδρειο μου ειναι 65 υψος αλλα νερο εχω μεχρι τα 59 περιπου. μετρα απο το εδαφος του σπιτιου μεχρι την επιφανεια του νερου. |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΑΑΑΑΑ οκ
![]() ![]() ![]() ![]() 31 με 32 εκατοστά .
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:13 |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια.η κεφαλη στο fluval ειναι στα 30 εκατοστα απο το εδαφος.εχω την εντυπωση οτι θα σου δουλεψει με μειωμενη ροη.το εχω δοκιμασει με ενα 2213 που ειχα και εβγαζε λιγοτερο νερο οταν ηταν στην ιδια επιφανεια.
αφου το εχεις παρει ηδη ομως θα το μαθουμε σε λιγο.. |
|
||||
|
||||
![]()
Omg Κώστα κάνω τον σταυρό μου να δουλέψει
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:14 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |