|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κάνε όσες ερωτήσεις θες
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις παρέλαβα το http://www.antoniadis.com.gr/advance...Minwa&x=44&y=6
Ο συγκεκριμένος καταστηματάρχης ειναι εξαιρετικός. Σε μια μέρα απο Κοζάνη ήταν στην Αθήνα. Και εκτός απο 1000mA που παράγγειλα μου εστειλε 1500mA. Μια ερώτηση τώρα για το ανεμιστηράκι. Εχει τέσσερα καλώδια. Μαύρο κόκκινο μπλε και κίτρινο. Ποια συνδέουμε στο τροφοδοτικό; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισης βρες καλωδιο ρεταλακια και γεφυρωσε...τα ιδια χρωματα ομως ![]() Και εισαι ετοιμος...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν την μονώσω με ταινία θα ειναι οκ; Και τι εννοεις με τη γεφύρωση των ίδιων χρωματων; Το μπλε και το κίτρινο που μένουν απο τα ανεμιστηράκια θα πρέπει να τα γεφυρωσω μεταξύ τους; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα μπλε και τα κίτρινα απλά μονωσε τα ή κοψε τα τελείως. Σε καμία περίπτωση μην τα ενώσεις μεταξύ τους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψύξη ενυδρείου με μοτέρ ψυγείου | marios psilopoulos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 13-05-14 17:10 |
Ψύξη ενυδρείου μέσω ψύκτη πόσιμου νερού | tallguit | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 20-03-14 10:25 |
Μια λύση για την ψύξη του ενυδρείου μου | Misirlis Aquarium | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 01-03-14 11:12 |
Ερωτήσεις για ψύξη ενυδρείου | stratosss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 27-07-13 10:37 |
Ψύξη Η/Υ...!!! | Apostolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-05 14:49 |