|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Θ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έγραψες πάλι Θεόφιλε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ζωντανότατα…… και να ΄ρθεις χορτάτος, μη θελήσεις να κάνουμε κακαβιά μετά ε???
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη δεν τρώω ψάρια... Πότε το στήνεις το μεσογειακό? Εγώ πάλι Σάββατο στο νερό θα είμαι. Πες μου τι ψάρια θες. Από την άλλη, το νερό έχει αρχίσει και κρυώνει πολύ...
Γιώργο (halva ![]() Και για μην είναι άσχετο το ποστ, νομίζω ωραία σε ενυδρείο θα ήταν και τα μικρότερα είδη των σπαριδών (σπάροι, κακαρέλοι, κλπ). Την ποσειδωνία πόσο εύκολο είναι την διατηρήσει κανείς σε ενυδρείο??? Θ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρείο αυτή τη στιγμή το τεστάρω....(υπερχειλήσεις, φωτα κλπ.) και η πρώτη εξόρμηση θα είναι να βρώ καλό βράχο, να βάλω πάνω από τον ψόφιο που έχω από το aquaristic. Μάλλον το επόμενο Σ/Κ. Τώρα για άμμο το σκέφτομαι σοβαρά αν βάλω από τη θάλασσα ή να πάρω ζωντανό αραγωνίτη. Φοβάμαι οτι η "δικιά" μας άμμος θα πετρώσει, ενώ ο αραγωνίτης όχι. Επίσης ο αραγωνίτης έχει και πιο ωραίο χρώμα (άσπρο), που ταιριάζει με τα γούστα μου και θα "μπουστάρει" το νερό. Σκέφτομαι το κόστος όμως..... Παράλληλα θα βάλω αρκετά σαλιγκάρια και ερημίτες, να βόσκουν την άλγη και να φτιάχνουν τη βιολογία. Για πρώτο ψάρι σκέφτομαι μια σαλιάρα, ενώ τα υπόλοιπα θα αργήσουν να έρθουν. Τώρα σχετικά με το φωτισμό έχω ήδη λάμπες φθορίου μαρίν και ακτινικές, αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετές ή αν είναι προτιμότερο να πάω σε Τ5. Αυτά για τώρα.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για ποσειδωνιες και κατα ποσο μπορείτε να τις βαλετε στο ενυδρειο δειτε αυτο....
http://home.comcast.net/~slardizabal/marine.html απο έκει και περα εγω θα παω στον αραγωνιτη και καλο sump! Επισης θα κοιταξω να δημιουργήσω πολλές κρυψώνες καθότι τα περισσότερα ψάρια βλέπουν τους ερημίτες και τις γαρίδες ώς φαγητο. Εννοείται ότι το ενυδρείο θα έχει ποσιδωνείες!
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμα ένας υποψήφιος...
![]() Έχω την εντύπωση οτι το Μεσογειακό θα γίνει η νέα μόδα........
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για αλλαγές νερού σε Μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 16 | 29-03-15 13:22 |
τι εξοπλισμός για μεσογειακό? | Strahos | Μεσογειακό | 28 | 29-12-06 23:55 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |