|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πω πω ωραια πραγματα βλεπω μπραβο παιδια χαρηκα παρα πολυ με τις προαγωγες το αξιζετε πραγματικα φαινεται απο τα γραπτα σας και την συνεισφορα σας εδω οτι ειστε για μεγαλα πραγματα εσεις !!! τα σεβη μου εχετε !
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να εισαι καλα Γιαννη!
|
||||
|
||||
![]()
αντε για να δουμε ποτε θα αλλαξετε αυτο το "moderator" που εχετε κατω απο τα ονοματα σας. θα σας πηγαινε αλλιως
|
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη ουτε που το σκεφτηκα.
κατσε να δω αν γινεται τωρα που το λες ![]() ------------------------------------------------- μπα δε γινεται ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστουμε παιδια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τι να γράψουμε βρε Γιάννη ;
|
||||
|
||||
![]()
Golderator
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Plexirator ; ή DYIrator
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Καλώς ήρθες στα πράσινα | nazgul | Greek Aquarist's Boards | 15 | 15-11-13 20:33 |
Σβολακια πράσινα | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 05-02-09 16:21 |
Πράσινα στίγματα στο τζάμι | alexandros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-01-06 00:04 |