|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι θες να φτιάξεις , για να ξεκινήσουμε
-------------------------------- Γιώργο πρέπει να βρείς και κόλλα ή χλωροφόρμιο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για το χλωροφόρμιο σου έχω στείλει ΠΜ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ Γιώργο
|
||||
|
||||
![]()
αμαν παιδια χανω επεισοδια εδω στο φορουμ συνεχεια μου φαινεται! θα μπαινω πιο τακτικα τωρα ελπιζω. με ενδιαφερει και εμενα παρα πολυ να μαθω να το δουλευω το πλεξιγκλας παιδια, ειμαι μεσα για τα σεμιναρια. γιωργο δεν σε προλαβα θα ηθελα κ εγω κοπιδι κ λαμες. θελει κανεις αλλος να παρει?
------------------------- θα παρεις και εσυ φιλε μου? αν ειναι να παρεις τοτε παρε και για μενα και τα χρηματα στα δινω απο κοντα οταν ειναι να βρεθουμε να τα παρω. μιας κ δεν προλαβα τον γιωργο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 12-02-16 στις 22:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλο το βιντεο,ρουφαει κατευθειαν το χλωροφορμιο το κενο αναμεσα ουτε σουρωσιες ουτε τιποτα,πεντακαθαρο κολλημα!!!τωρα μενει να βρω γιατι Κερκυρα οπου κ αν ρωτησα πορτα εφαγα και με στραβοκοιταγαν κιολλας
![]() για ξεκινηστε μαθηματα!!! pagokofti παιζει κανα τηλ απ το φαρμακειο μπας και μου στειλει? |
|
||||
|
||||
![]()
2610277245
Να σημειώσω οτι δεν μου το δίνει στη ζούλα ο άνθρωπος, κανονικά και νόμιμα... δεν ξέρω όμως αν μπορέι να σου στείλει... Όταν του είπα αν θέλει στοιχεία κλπ... έβαλε τα γέλια, λέγοντάς μου.. αν θες στο 2015, χλωροφόρμιο για να κάνεις την εγκληματική σου πράξη, σίγουρα είναι κακός κακοποιός ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκια για Rio 125 με φωτισμό | stephos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 24-03-13 14:27 |