|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ ☺ και ευχαριστώ και για τη μεταφορά 😊 και συγγνωμη για τον κοπο που σε εβαλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα! νασαι καλα
![]() κανενας κοπος.... ![]() ![]() ![]() τωρα που εισαι στη σωστη κατηγορια,ριξε μια ματια και στα διαφορα θεματα εδω μεσα,θα παρεις ιδεες και θα μαθεις πολλα σχετικα με το ψαρι σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω πολυ διαβασμα 😊Τουλάχιστον να μαθω οσα μπορω! Ελπίζοντας να μην αργα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα καλα θα πανε, αρκει να βρεθει το μπολι γρηγορα.
Αυτο ειναι το πιο σημαντικο τωρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ηδη προτασεις οποτε αυριο θα βαλω 😊 Ευχαριστώ πολυ τα παιδια που προσφερθηκαν 😊
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου βρηκες μπολι σε καλο δρομο εισαι.
Παρε και τεστ μετα που θα βαλεις το μπολι στο ενυδρειο η πανε με ενα μπουκαλακι να σε μετρησουν στο πετ. Κανε οτι σου ειπαν τα παιδια και ολα θα πανε μια χαρα πιστευω για το ψαρακι. Ομορφο ψαρακι εχεις αλλα απο πετ δεν πολυπροτιμαμε να αγοραζουμε.
|
||||
|
||||
![]()
Ελπιζω 😊
Το ψαρακι δεν ειναι απο πετ... Ειναι απο γνωστο... Αλλα δεν ειχε να μου δωσει μπολι και μαλλον θεωρησε πολλα πράγματα δεδομενα δυστυχως.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ασθενεια η οχι? | kgf12345 | Ασθένειες-Θεραπείες | 122 | 06-03-14 16:45 |
ασθενεια μονομαχου | Κουραμπιές | Ασθένειες-Θεραπείες | 11 | 06-03-14 02:21 |
ασθενεια μονομαχου | aenke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 10-09-09 22:02 |
ασθενεια? | Petran22 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 20-01-09 11:42 |
Ασθενεια... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-11-07 10:28 |