|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερααααααααα......
Τα ψαρακια μου (κοι & χρυσοψαρο)εγκληματιστηκαν πληρως στο νεο τους περιβαλλον με αρκετη κινητικοτητα και παιχνιδι με τις κρυψωνες ...που οι τιμες αμμωνιας κ νιτρικων δν ανεβαινουν πανω απο το μηδεν ουτε κατ ελαχιστο ....δν ξερω γτ ... ![]() Τα ταιζω νυφαδες και πελλετ της sera για koi περιπου ενα καπακι φιαληςνερου σε τεσσερα γευματα και δεν αφηνουν απολυτως τιποτα ..... Σημερα τους εριξα κιενα χαπι ελληνικης σπιρουλινας και μεχρι να παω να απλωσω τα ρουχα το ειχαν φαει κι αυτο .... Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι τοσο καιρο οι αφοδευσεις τους για αυτα που τρωνε ειναι ελαχιστες ...υπαρχει περιπτωση να τις ρουφαει το φιλτρο? υπαρχει περιπτωση να εχουμε κοπροφαγια? Υπαρχει περιπτωση να μην εχουν καλη λειτουργρια κενωσεων? |
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτο ειναι το φίλτρο, να ρουφάει ακαθαρσίες.
Τα νιτρικά όμως δεν πρέπει να 0 αν εχεις σωστή βιολογία, πρέπει να επιβεβαιώσεις πως τα τεστ δειχνουν σωστά
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τα εβαλες στη μπανιερα τα ψάρια ;
Το ΚΟΙ τι θα το κάνεις τελικά ; Εχεις λίμνη και θα το κρατήσεις ; Γιατι ειδα πως ψάχνεις και για άλλα ΚΟΙ
|
||||
|
||||
![]()
Τα κοι πλεον και το χρυσοψαρο υπαρχουν στην μπανιερα οπου ετριψα μετα μανιας...
Το παλαιοτερο κοι μου ομολογω πως σημειωσε αλματωδη αναπτυξη ,αλλα παρατηρω πως η κοιλια του προεξεχει αρκετα απο το υπολοιπο σωμα ...και αν δεν ειναι απο το πολυ φαι ισως να ειναι φλοατινγκ ? μιας που δεν βυθιζεται η τροφη ....Δεν θα ταισω μια μερα να δω πως θα παει.... Ολα τα ψαρακια μου θα μεταφρεθουν σε λιμνη στο νησι .... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Οιφωτο ειναι λιγο τρισαθλιες ....ειμαι απο ταμπλετ:-\
Επισηςγια καποιο λογο που δεν γνωριζω επανω στη ραχη κοντα στο πτερυγιο που ελαφρως αλλαζει χρωμα του λειπουν δυο λεπια :-\:-\ |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
![]() είναι 2 διαφορετικά τα Κόι έτσι ??
|
|