|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- αυτο προσπαθω να κανω τοση ωρα και δεν μπορω ------------------------- πιγα να ανεβασω φωτο και μου εβγαλε αυτο Your submission could not be processed because a security token was missing. If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tzkostas : 11-02-16 στις 18:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εδω και οι φωτο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
5 μετρησεις εχεις. Το ενα θεμα ειναι οτι τα ψαρια ειναι κοπαδοψαρα, το αλλο θεμα ειναι οτι οσο βαζεις ψαρια, τοσο φορτωνει το ενυδρειο και τοσο πιο γρηγορα θα βρωμιζει το νερο. ------------------------- Ωραιος ο κορμος, αλλα νομιζω μεγαλος για το ενυδρειο. Κοβει πολυ χωρο. Ειναι καταλληλο ξυλο για το νερο?
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 11-02-16 στις 19:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οποτε μου προτηνεις να βαλω κανα 2-3 ακομα σκαλαρια ?? και πες μου και την αποψη σου να βαλω kai 6-7 coryroas που σκεφτομαι η οχι??? |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικα θα ελεγα να αφαιρεσεις τον κορμο διοτι βασικα πιανει πολυ χωρο και επιπλεον κανει το ενδυρειο σου να φαινεται μικροτερο. Μπορεις να βαλεις πιο λεπτα κλαδια εαν θες. Εχω δοκιμασει με ξερα κλαδια πλατανου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα νιτρικά σου ειναι λίγο ψηλά οι μετρήσεις αυτές είναι πριν την αλλαγή ή μετά ;
|
|||
|
|||
![]()
εχει ενα κουτακι αν ειναι λευκο ειμαι οκ λεει και αν παρει λιγο και παει πρως το ροζ εχει ενα οκ διαγραμενο με χ
και οι μετρισεις μου ειναι μια μερα ακριβος μετα την αλλαγη |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι 1 ημέρα μετα την αλλαγή εχεις πολλά νιτρικά, 5 ημέρες μετα που θα κάνεις την επόμενη αλλαγή θα έχουν αυξηθει υπερβολικά πολύ.
Θα πρέπει πριν την αλλαγή να είναι < 20
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα να βαλω και σκαλαρια και 6-7 corydoras?? Με τα νιτρικα να προσεξω την δοσολογια τροφης η φτεει να εχω πολλα ψαρια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δλδ αν μπουν 7 αγγελοψαρα μονο, κατι μπορει να γινει αν προσεξεις τις αλλαγες νερου για να κρατησεις χαμηλα τους ρυπους, νιτρικα κλπ.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εγινε η αρχη !! | nxr26 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 49 | 12-01-13 19:23 |
τι εγινε??? | Gladiator | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 28-11-12 23:54 |
Τι εγινε ? | jimmy19111977 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 03-09-08 10:09 |