|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δοκιμασει σε φυτεμενο 50λιτρο με endlers και ηταν αποτυχια.
Μονο με αρσενικα που δοκιμασα για να μην υπαρχουν γεννες, αποτυχια. Κυνηγι, στασιμαρα, και σταδιακα βγαζανε προβληματα. Εβαλα μετα και θηλυκα και λυθηκε το θεμα συμπεριφορας, αλλα με 1-2 γεννες ξεχειλησε το ενυδρειο. Eιπα να βαλω αγγελια να δινω τα περισσευούμενα και με περνανε ξενδιατροπα κατι τυποι που ειχαν θηρευτες (και να πεις οτι δεν ηξερα τι ψαρια ειχανε? ή δεν ξερανε σε ποιον παιρνουν?) Τα μοιρασα ολα και ησυχασα. Εβαλα γαριδες red cherry.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
μια πρώτη προσπάθεια. αο θερμαντηρας μπηκε δίπλα στο φίλτρο μετα για να μην φαίνεται.
το φιλτρο είναι μικρό. χώρεσε 10 σπυρια siporax και σφουγγάρι σε μέγεθος σπιρτόκουτου. δεν καταλαβαίνω τον λόγω ύπαρξης. δεν ξέρω τις δυνατότητες του. αν πραγματικά κάνει κάτι ή είναι διακοσμητικό |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα τα ταψακια μιας χρησης για τον φουρνο απο αλουμινιχαρτο κανουν για ανακλαστηρα;;
Εχει χρησιμοποιησει καποιος καποια πατεντα; |
|
||||
|
||||
![]()
Το αλουμίνιο οξειδώνεται, σαν να ψωριάζει
το φοβάμαι όσοι έβαλαν αλουμινόχαρτο τους έλειωσε στο τέλος και αυτά τα ταψάκια είναι από το ίδιο υλικό, λίγο πιο παχύ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν περνα υγρασια μεσα. Θα το δοκιμασω. Χανω πολυ φως |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι κλειστό όπως λες τότε μειώνεται ο κίνδυνος να πέσουν στο ενυδρείο σταγόνες με νερό που να έχουν οξειδωμένο αλουμίνιο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Με 25lt καθαρά τι;;; | kostas ate | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-09-13 22:17 |
Nano Reef 25lt | haf_k | Nano Reef | 21 | 05-10-11 01:08 |
DIY έπιπλο για ενυδρείο 25lt... | jimz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 22-11-09 18:04 |
Κατασκευή 25lt? | DimmyF | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-06-05 01:31 |