|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλό θα είναι κάποια στιγμή να κάνετε ένα θέμα. Πάντως όσες φορές έχω ρωτήσει όλοι μου λένε ότι το βασικό ενυδρείο πρέπει να είναι τουλάχιστον 200 λίτρα
------------------------- Όποτε είναι ανούσιο να μην πας τουλάχιστον σε αυτά. Εξωτερικό έχω δει πολλά μόνο με ψάρια χαμηλού κόστους. Κάποια στιγμή θα ψάχτω πιο σοβαρά μήπως κάνω το 30λιτρο μου θαλασσινό. Σορι για το οφ τοπικ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη puntomad : 09-02-16 στις 11:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Watch "Central and South American cichlid fish tank. enudreio ενυδρείο" on YouTube | Dahtilas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 22-02-15 14:33 |
Δείτε το βίντεο "Discus Tank Athens Greece" στο YouTube | ellenikus | Δίσκοι | 4 | 29-01-15 01:20 |
The "Painted" Glass Fish | sakis345 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 20-02-05 15:59 |
Elephant nose fish me "cloudy eyes" (thola matia m | AlGOUR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 17-01-05 06:21 |