|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη
![]() @energy52 ευχαριστω ![]() panasonic lumix ft3 η φωτογραφικη. |
|
||||
|
||||
![]()
μερικες υποβρυχιες απο λουτρα ωραιας Ελενης φετος.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τραβηγμενες απο την sony tx30 18.2 megapixel.. |
|
||||
|
||||
![]()
σουπερ οι φωτογραφιες
![]() κιαλλες! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!!δεν πιανουν τις δικες σου ομως
![]() δεν εχω αλλες αλλα αμα ξαναπαω για μπανιο θα δοκιμασω ενα μερος που μου ειπαν οτι ειναι καλο για καταδυση. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίες Κώστα. Η ζαργάνα όλα τα λεφτά.
Μπράβο φιλαράκι. ¶ντε και σε μεγαλύτερα βάθη τώρα. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Λαμπρο!!το θεμα δεν ειναι το ποσο βαθια θα παω αλλα το αν θα βρω κατι ενδιαφερον εκει..θα δοκιμασω σε ενα αλλο σημειο που ειναι διπλα μου..ειναι το αρχαιο λιμανι των Κεχριων που ξεκιναει απο τη στερια και τελειωνει στα 10 μετρα κατω απο την επιφανεια της θαλασσας.
εκει θελω να ελπιζω οτι εκτος απο καλες φωτογραφιες θα βρω και περισσοτερη ζωη αναμεσα στα συντρίμμια.. |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα δεν θέλω να σε απογοητεύσω...αλλά δυστυχώς ότι είναι ρηχά ... δεν έχει ζωή.
Για να στο πω πιο απλά..έχουν φροντίσει να μην έχει ζωή. Για αυτό σου είπα για βαθειά. Εκτός και αν πάς σε μέρος που δεν πάει κόσμος (αρκετά δύσκολο). |
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρειαζεται να πας βαθια για να βρεις πραγματα να φωτογραφισεις.οι πιο ομορφες φωτογραφιες που εχω βγαλει εγω ειναι σε βαθη μεχρι 5 μετρα.μια πετρα να σηκωσεις,θα βρεις χιλια δυο να φωτογραφισεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αγορα υποβρυχιας μηχανης | kgf12345 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 17 | 05-07-12 18:41 |
Υποβρυχια-αδιαβροχη καμερα | kwstas_original | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 40 | 11-12-11 17:18 |
Υποβρυχιοι κηποι απο το Βιετναμ | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 17-11-11 06:08 |
Θηκη Φωτογραφικησ Μηχανησ Για «υποβρυχιεσ» Φωτογραφιεσ | accnt | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 13-11-06 12:45 |
υποβρυχια κηπουρική.. | Moonchild | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-08-05 13:32 |