|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Κατάλαβα. Στο τελος της εβδομαδας θα βρισκομαι αθηνα κ λογο οτι δεν θα υπαρχει κανεις εδω να τα προσεχει θα τα παρω μαζι με το μικρο ενυδρειο. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε εσεις με το μπολι γιατι δεν γνωριζω για τις αγγελιες να τα πουμε και απο κοντα αν θελετε. Και μεχρι να ερθω κοζανη να εκμεταλευτω το χρονο αυτο να στρωσω το μεγαλο φιλτρο και να στησω κατευθειαν το ενυδρειο μ μολις ανεβω. Οσον αφορα το εξωτερικο φιλτρο εννοειτε πως θα αρχισω να κανω καποια οικονομια για να παρω ενα. Επισης το ενυδρειο οι εσωτερικες του διαστασεις ειναι (μηκος 1μετρο, υψος 40εκ. Και πλατος 28εκ.)
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως θα το φερεις Αθηνα ; Εχεις αυτοκινητο η με λεωφορείο θα κατεβεις ;
Τα ψάρια ερχονται σε μια σακουλα με 1/3 νερο και 2/3 αερα. Θα πρέπει ομως να βάλεις και το φιλτρο σε ενα ταπερ με νερο. Να υπολογισεις τα μπλοκα, θα φας πολλές ώρες. Αν κατεβεις Αθηνα θα βρεθει λύση για μπολι.
|
|||
|
|||
![]()
Ναι εχω αμαξι ετσι οπως λετε τα ειχα φερει και τα χριστουγεννα χωρις κανενα προβλημα. Ναι για τα μπλοκα το σκεφτηκα. Να ρωτησω αν αδιασω το μισο ενυδρειο θα μπορω να τα μεταφερω ετσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορεις μαζι με το ενυδρειο ακομα καλυτερα, και νερο μεχρι τη μεση θα ειναι μια χαρα, βάλε κανα ναιλον απο πάνω μόνο για να μη βγουν νερά εξω αλλά και για να μη βρεις το ψαρι σε κανα καθισμα συνοδηγου
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αα τελεια ετσι θα κανω.. Με το καπακι του απο πανω πιστευω δεν θα εχουν προβλημα. Οποτε οσον αφορα το μπολι να σας ενημερωσω μολισ ερθω? Εχετε εσεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω βρε, πολυ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τελεια οποτε ενημερωνω μολις Ερθω να με εφοδιασετε..
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |