|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός απ' την εικόνα (που λέει χίλιες λέξεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ο ελεγκτής θερμοκρασίας αυτός Αισθητήριο δεν χρησιμοποίησα το δικό του γιατί ήταν μεταλλικό και έβαλα αυτό Στο κουτί έχω προσαρμόσει όλα τα τροφοδοτικά που βγάζουν τις εξόδους τους σε απλά βύσματα θηλυκά για σασί που πουλάνε σε όλα τα μαγαζιά με ηλεκτρονικά και τέλος υπάρχουν και 2 πρίζες μία από τον STC-1000 για τον θερμοστάτη και μία που που είναι συνδεδεμένη με ένα κουμπί σαν αυτό (ανάβει όταν το φίλτρο είναι σε λειτουργία) και είναι για τον κυκλοφορητή του φίλτρου. υπάρχει ένα κουμπί ακόμα που δεν είναι συνδεδεμένο πουθενά για μελλοντική χρήση. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία κατασκευή! Νοικοκυρεμένα πράγματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ωραιο και εξυπηρετικο.Επειδη φτιαχνω και εγω ενα τωρα,πιο απλο και ειδα οτι εβαλες μεσα το τροφοδοτικο.Το δικο μου που ειναι πολλαπλης τασης. Υπαρχει καποιος τροπος να μπει μεσα και με καποιο κουμπι να μπορω να ρυθμισω τα volt?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Jbl co2/ph control 12v το εχει αγοράσει καποιος | nasos_discus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 31-12-13 01:21 |
Συστημα AquaLight - Dimmer control T5 | maikl | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 28-11-10 08:39 |
algae control? | Singha | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 37 | 05-08-10 23:40 |