|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει η καλύτερη λύση είναι , αφού έχει και τζάμπα σούπερ χαχαχαχαχα
![]() ![]() ![]() Ξαναβάλε την φωτο δεν μπορούμε να την δούμε ...
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:13 |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως σου τα λέει η Αρτεμισία είναι,θα γίνει πολύ καλή δουλειά με το liner!
|
|
||||
|
||||
![]()
για να καταλαβω μπετο ειναι μεσα η λιμνη τα τοιχοματα ?
σαν οικοδομος εχω μερικες λυσεις η πας σε καποιο ετοιμο τσιμεντοιδες και την περνας απο μεσα 2 την κανεις τσιμεντοκονια παραδοσιακη 3 την περνας μεσα μπορτζελανι οπως κανανε τα παλια σπιτια βεβαια που θα τη βρεις αν ψαξεις ομως ! πολυ πολυ θα σου βρω εγω ! ειναι λιγο ακριβη σα υλικο αλλα αθανατο 150 χρονων σπιτι και το κομπρεσερ πεταει σπιθες φαντασου ! και βγαλε τους παλιο φυνικες σε λιγο καιρο θα σου σικωσουνε ολο το σπιτι αυτα τα πραματα δε τα ξερετε καλα ουτε με μπουλντοζα δεν βγενουν αυτα θες να σου στειλο μερικα σκαθαρακια που εχουμε εδω και δεν εχουν αφυσει φυνικα ορθιο
|
||||
|
||||
![]()
Aααα Χάρη για πές για την μπορτζελανι , κολλάει πάνω σε όλες τις επιφάνειες ?? Έχει ελαστικότητα ?? Έχω και εγω μια ρωγμή που την έφτιαξα αλλά πόσο θα αντέξει , δεν ξέρω .....
Στον ουρανό σε ψάχναμε στο gab σε βρήκαμε ![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:13 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο gab ειμαι πολλα χρονια απλα τελευταια δε προλαβενα να ασχοληθω και πολυ ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Εχει 3mm liner και θα μου κανει δωρο οσα μετρα θελω γτ εχω γενεθλια σημερα νομιζω προς τα εκει κλεινω .... Α κατι που θελω να ρωτησω να βαλω τπτ στην πλαστικη δεξαμενη που ειναι τα ψαρακια κριμα ειναι να παθουν τιποτα ..... Τα αγαπω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EYH_SANTORINI : 06-02-16 στις 22:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευη Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου
![]() ![]() ![]() ![]() Βάλε φωτο να δώ να σου πώ για τα ψάρια η φωτό δεν ανοίγει
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ πολυ ναι πολυ καλο δωρακι λεω εγω αυτο και της μαμας μαζι με την αδερφουλα μ ενα μινι μαλτεζακι
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:13 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευη για πές τώρα η δεξαμενή 1000 λίτρα είναι ?? φιλτρανση δουλευει?? τι ψάρια έχεις μέσα και πόσα ??? Καμία αλλαγή νερού κάνεις ?? Με 3mm liner , 300 χρόνια θα βγάλει η λίμνη ...... Αυτά είναι , ¶σε το τζοκερ και πιάσε το Θείο
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχχα ναι οχι τπτ δεν εχω κανει ουτε φιλτρο εκει δεν μπαινουν τα βαρελια οσο και να το θελω αλλα εχω απο τον ξαδερφο της μαμας ενα φιλτρο θα δω αν δουλευει κ θα το βαλω.... Τπτ αλλο θελει ??? Καμια 500 αρια χρυσοψαρα ειναι τωρα μεσα ποιο πολλα μικρα 6 εκατοστα 10 με 12 μεγαλα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:14 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογική πισίνα | japetus | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 29-09-13 20:01 |
μικρή λιμνούλα | marios1991 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 30-04-12 15:16 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η επανάσταση ξεκίνησε!!! | Neoklis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 06-03-10 11:01 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |