|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πρώτα είχα kangertech ατμοποιητες και μετα πήρα της aspire
γιατι μου αρεσε πιο πολυ σε σκασιμο (bvc αντιστάσεις). Τα χρησιμοποιω με το mpv της Inokkin καιρό τώρα. http://www.vaporsolutions.gr/bdc-bot...ess-steel.html Αλλα δοκίμασα τον gs air με 1.5 ohm και ειναι 2 σε 1 γευση και ντουμάνι. Για αυτο και μπήκα στην διαδικασια να το παραγγειλω σετακι. (απο έξω εννοειτε 39$)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα είχε η κοπέλα μου το ίδιο με το δικό σου και έπαθε ακριβώς την ίδια ζημιά! ααχαχαχ ριμαδοaspire!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα φωτα σας λιγο.Για να φταξω diy υγρα θα χρειαστω αν καταλαβα καλα
να παρω το αρωμα-γευση της αρεσκεια μου π.χ. http://www.vapormania.gr/ygra-gia-hl...os-lab-aromata και μια βαση με οσα mg νικοτινης θελω σαν αυτη http://www.vapormania.gr/ygra-gia-hl...seis-nikotinhs Απο εδω με ποιο κρητιριο να διαλεξω?Το Balanced (50% PG/50% VG) σημαινει Γλυκερίνη 50% - Προπυλενογλυκόλη 50% ???Ειναι καλο αυτο ή 100% καλυτερα?ή την φυτικη καλυτερα?Γιατι το ενα μπουκαλι κανει 2 ευρω και το αλλο 12 ευρω?Αυτα τα λιγα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως οπως τα πες μονο που...
Την νικοτινη την φτιαχνεις , το ενα μπουκαλι εχει 20mg νικοτινη , γι αυτο εχει και 12 ευρω και το αλλο ειναι με μηδενικη νικοτινη (2 ευρω). Αναλογως τι νικοτινη θελεις να φτιαξεις, ριχνεις τις αναλογες ποσοτητες. Εγω παιρνω το balanced ,προτιμω 50-50 ... Γουστα ειναι αυτα. Απο αρωματα εχω δοκιμασει 3-4 καπνικα της ατμος .. Δεν με ενθουσιασαν... Αλλα και παλι γουστα ειναι.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η γλυκερίνη (VG) με τη προπυλογλυκόλη (PG) έχουν διαφορά στην αίσθηση, η VG βγάζει πιο πολύ ατμό (ντουμάνι) ενώ η PG έχει καλύτερο χτύπημα στο λαιμό, από εκεί και πέρα είναι τι θέλει ο καθένας. Άλλος σκέτη VG ή σκέτη PG ή 50-50 , 70-30 κοκ. Να σου πω τώρα τι κάνω εγώ, χρησιμοποιώ μόνο VG, παίρνω 36αρα (έχω βρει και 72αρα στη Δανία αλλά τα capital control με πρόλαβαν και δεν έχω πάρει ακόμα) , παίρνω και σκέτη γλυκερίνη παχύρευστη, που σε αυτή προσθέτω και 20% νερό water for injections, και ανάλογα με τη περιεκτικότητα νικοτίνης που θέλω βάζω ανάλογα βάση και σκέτη γλυκερίνη, πχ εγώ κάνω 18αρα και βάζω 1:1 , για τη γυναικά μου που κάνει 12αρα βάζω 2 μέρη γλυκερίνη και 1 νικοτίνη , τώρα μου ζήτησε 9αρα και βάζω 3 μέρη γλυκερίνη και 1 μέρος νικοτίνη, με αυτό τον τρόπο φτιάχνεις ότι αναλόγια θες. Άρωμα τώρα, σε αυτό παίζω με σταγόνες ανά 10ml, εγώ κάνω Virginia-καραμέλα , και βάζω 8-9 σταγόνες virgina ανά 10ml και 3-4 σταγόνες καραμέλα ανά 10 ml, καλό είναι να μη ξεπερνάμε τις 10-12 σταγόνες ανά 10 ml, οι 10-11 σταγόνες είναι 0,5 ml, άρα στα 10 ml είναι 5% , στης γυναίκας μου που κάνει maxx-blend που είναι και λίγο βαρύ σαν άρωμα βάζω 8 σταγόνες ανά 10 ml, αυτά τα λίγα και εύκολα ![]() Οταν αρχίσεις να φτιάχνεις, φτιάξε μικρές ποσότητες πχ 5-10 ml το πολύ για να κάνεις βελτιώσεις αν κάτι δεν σου αρέσει, και αφου κατασταλάξεις τι θες και πως το θες φτιάχνει μεγαλύτερες ποσότητες
|
||||
|
||||
![]()
Τακη , ατμιζουμε παρομοια ...
Κανω βαση ατμος και αρωμα virginia της flavour art. Για πες διαφορες/ εντυπωσεις με προσθηκη καραμελας στο virginia.. Ψηθηκα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() η καραμέλα βγαζει μια γλυκιά γεύση αλλά και άρωμα, πολύ μου λένε πως μυρίζει μαλί της γριάς όταν το ντουμανιάζω ![]() Μη το τσακίσεις όμως , 3-4 σταγονες ανα 10ml, και πολύ είναι. Εχω φτιάξει ήδη καμια 150αρια ml, στο επόμενο θα δοκιμάσω με λιγότερες σταγόνες ανα 10ml, μου εβαλε φωτιά ο αδελφός μου με αυτη την ασθένεια του "Ποπ-κορν" ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |