|
|
|||
|
|||
![]()
πηγα να βρω βυθιζομενα..ζητησα τους λεω θελω βυθιζομενα μου λεει μια κοπελιτσα υπαρχουν τετοια? κατσε να φωναξω τον ιχθυολογο και ηρθε και μου δωσε εκεινος καποια που μου πε οτι βυθιζονται και μολις γυρισα σπιτι ειδα οι λεει επιπλεοντα και τα δοκιμασα και δεν βυθιζονταν...πρεπει να ξαναπαω τωρα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Να γραφουν απο έξω "Sinking pelet" Αν γράφουν "floating pelet" επιπλέουν, Αν δεν γράφουν τίποτα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετά από καιρό ξαναπηγα και ρώτησα τον ίδιο που είναι ο ιχθυολογος και μου λέει εγώ είμαι. Μάλλον πήρε το πτυχίο του στην πορεία... ![]() Εμένα ότι και να μου δώσουν το διαβάζω μια, γιατί σου λένε ότι να ναι.
|
||||
|
||||
![]()
Κατερίνα πως πάει ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Χρυσόψαρο | alex3000 | Χρυσόψαρα | 4 | 12-12-14 14:22 |
Κατασκευή ενυδρείου ανάποδα :-) | pagokoftis | Παραλία - Beach Bar | 4 | 20-11-14 12:44 |
Χελώνα μπατάρει καθώς κολυμπά - Ασθένεια; | Geologiskos | ¶λλα ζώα | 19 | 26-11-13 08:22 |
Όλα στραβα και ανάποδα .... | crazyio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 28-11-05 18:00 |