|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω ramshorn μπλε καφε μπρονζε και μερικα χρυσαφια
Αρχισα να χωριζω τα εντονα μπλε και τα χρυσαφια αλλα ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο. Τα καφε πρεπει να ειναι καμια 200αρια. Αλλα και απο τα χωρισμενα μπλε που εχω γενανε και καφε και μπρονζε. Δεν ξερω αν καταφερω ποτε να τα ξεχωρισω γιατι το γονιδιο του χρωματος ειναι σε ολα. Παντος αυτο που ειπε ο τακης ισχυει. Δεν εχω ξανακαθαρισει τζαμι απο τοτε που τα εβαλα.. κανουν πραγματικη δουλεια με την αλγη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα τζαμια ειναι και πιο ευκολα στο καθαρισμα. Τα φυτα και τα διακοσμητικα?
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο σε εμένα δεν αφήνουν πουθενα άλγη, ουτε τζαμια, ουτε φυτα, ουτε σωληνάκια ουτε πουθενα.
Οταν θέλω να καθαρίσω ένα φυτό το βάζω για 1 ημέρα σε αυτο το ενυδρείο, την άλλη μέρα λάμπει ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εννοείτε όλα ναι.
μια μεγάλη ρίζα που έβαλα είχε άσπρη άλγη σαν ιστός αράχνης. σε μια μέρα ήταν σαν να την έτριψα με σβουρακι. αφού σκέφτομαι να αφήσω καμιά 50 άρια μέσα στο σπίτι να το κάνουν λαμπικο χαχααχ ![]() ![]() όντος το ενυδρείο είναι πεντακάθαρο πλέον. Ίσως τα συμαντικοτερα πλασματακια που πρέπει να έχει ένα ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]()
Εχω melanoides turbeculata αρκετά αλλά ποτέ δεν φαίνονται όλα μαζί, έχω ramshorn απ τον takis-gt και κοιτάξτε να δείτε πως κατάλαβα ότι κάνουν δουλιά. Τα ramshorn αφότου τα πήρα δεν ξανακαθάρισα τον drop checker, πριν απ αυτά κάθε εβδομάδα με την συντήρηση του ενυδρείου καθάριζα και τη λευκή βεντούζα του drop checker η οποία είχε μία καφεπράσινη γλίτσα, εδώ και 3 βδομάδες δεν το χω πειράξει κι είναι λαμπίκο, γειά σου Τάκη με το συνεργείο καθαρισμού σου
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
8α εχουμε γεννητουρια αραγε ? | water | Malawi | 11 | 21-07-09 22:12 |
για να ξερουμε τι εχουμε | calmen | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 04-06-07 14:28 |
Να χαρουμε ή να ανυσηχουμε? | shadow | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 26-07-05 22:22 |