|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν περισσεύει είμαι σίγουρος τουλάχιστον για την τροφή που επιπλέει, επειδή όμως ρίχνω και φιλαράκια θα ρίχνω λίγο λιγότερα γιατί εκείνα μπορεί να μπαίνουν ανάμεσα στις πέτρες και να μένουν εκεί... Αν και τα βλέπω να γυρνάνε γύρω γύρω και να την ψάχνουν καλά...τι να πω...Σε ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις και την υπομονή σου!!
Υ.Γ. Η μέτρηση των νιτρικών είναι η πιο επίπονη μέτρηση... την τύχη μου!! |
|
||||
|
||||
![]()
το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι κι εμενα καποια στιγμη ανεβηκαν τα νιτρικα στα 40 περιπου και επιτοπου ξεκινησα αλλαγες 40% καθε 3 μερες.μετα απο καποιο χρονικο διαστημα τις αραιωσα σιγα σιγα και τωρα κανω καθε 5 μερες.πριν την αλλαγη εχω περιπου 10 νο3..τον λογο δεν τον καταλαβα ποτε αλλα πιθανον εχει να κανει με το οτι ριχνω μεγαλες ποσοτητες τροφης.δεν μενει βεβαια τιποτα κατω αλλα το αποτελεσμα ειναι τα νιτρικα να ξεφευγουν ευκολα.
καλο ειναι να μην αφηνεις τα νιτρικα ποτε πανω απο 20 πριν την αλλαγη. αν η κυκλοφορια του νερου και το μηχανικο φιλτραρισμα δεν επαρκει θα πρεπει να αναβαθμιστεις.. |
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης σκεφτόμουν να βάλω και 1-2 anubias, μήπως αυτό βοηθήσει ταυτόχρονα και στη μείωση των νιτρικών;
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα το ελεγα.βοηθαει σιγουρα αλλα οχι οσο νομιζεις.μπορεις να βαλεις αρκετα φυτα αλλα θα βοηθησουν λιγο στην περιπτωση σου.δηλαδη οταν μιλαμε για νουμερα σαν τα δικα σου..βαλε παντως,μονο καλο θα κανουν!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Και μερικές σημερινές.... Τα πτερύγια πάντως είναι πολύ καλύτερα, δεν ξέρω αν πρόλαβε το esklarin αλλά μάλλον οι συνθήκες του ενυδρείου είναι καλύτερες από πριν το πάρω...
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ποσο καιρο σου ειπα οτι θα δεις τη διαφορα?
![]() αμα πεσουν και τα νιτρικα δεν θα πιστευεις στα ματια σου!! πολυ ομορφο ενυδρειο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα είναι δυνατόν;;; Ούτε 30 ώρες δεν έχει που μπήκε το esklarin!! ¶ντε να φύγουν και τα νιτρικά... Το ενυδρείο μου έχει αρέσει και μένα πάρα πολύ αν και χρωματικά - βιοτοπικά δεν είναι σωστό... Πάντως από κρυψώνες έχουν μπόλικες και η πλάτη με την εκτύπωση που έχει κάνει ο φίλος είναι απίστευτη. Αν κάποια στιγμή γίνουν αλλαγή οι πέτρες με την άμμο και μπουν μπεζ τότε θα νομίζω ότι βλέπω την λίμνη...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο malawi 200lt haplochromis | kostaskich | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 19-03-09 16:41 |